Попереджаю — через


Попереджаю — через бажання володіти цим рецептом одна моя добра знайома ледь не зважилася на душогубство, і тільки диво врятувало її свекруха від жорстокої і неминучий розправи!

У нас це блюдо відомо під кодовою назвою "Баклажани як гриби". Готується феноменально просто! Нам знадобиться 1 кг баклажанів, 2-3 болгарських перцю, 1 гіркий перець, 1 велика цибулина, рослинне масло, сіль, часник і винний оцет.

Спочатку ріжемо баклажани кружечками і замочуємо на 15-20 хвилин в холодній солоній воді. Не чистимо! Це важливо.

Обсмажуємо їх в олії хорошенечко з обох боків до золотистого кольору. Готові укладаємо в банки з широким горлом і солимо.

Поруч обсмажуємо цибулю і перець кільцями. але не сильно, тільки до м'якості.

Так само укладаємо в банку — через 3 шари баклажан — 1 шар перцю і цибулі. Не забуваємо солити! Дуже акуратно утрамбовує дерев'яною ложкою. Зверху видавив 3-4 долечкі часнику. Рівень масла в банку в процесі "утрамбовки" так само буде підвищуватися.

Попереджаю - через

Коли банка наповниться, доллємо туди винного оцту, щоб баклажани виявилися покриті маринадом. Все! Закриваємо банку (стерилізувати не треба), і, коли охолоне, ставимо в холодильник. Вже через пару тижнів "грибочки" дозрівають, але я не рекомендую їх пробувати раніше, ніж через місяць. Вони чудово зберігаються до півроку, і з часом стають тільки смачніше.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • віденське тісто
  • будиночок з печива
  • торт новорічний будиночок
  • оригінальні салати новий рік
  • пісна запіканка з грибами
  • закуска фаршировані помідори

Похожие рецепты :

  • Те, про що я розповім, не має ніякого відношення до кімнатній рослині з аналогічною назвою. Цю дивовижну закуску я вперше спробувала багато рок ...

  • Самі розумієте - я не могла пройти повз рецепту закуски з таким приголомшливим назвою! Готується вона зовсім нескладно, до того ж нагадала мені ...

  • Цей рецепт простий, як мукання, але доступний тільки тим, у кого є відкритий балкон або веранда. В іншому випадку ви будете приречені вислухо ...

  • У нас зараз яблук - валом. Я їх ні їсти, ні на повидло "уварювати" не встигаю. Тому "рию" в пошуках цікавих і простих реце ...

  • Продукти для приготування салату "Баклажан на рожні ": 8-м баклажанів. 1-н Пучок зеленої цибулі. 0.5 ст. Рослинної олії. Петру ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]