Розріжте солодкі перчики


4-6 стручків болгарського перцю, 200 гр. консервованої квасолі, 100 гр. маринованих грибів, 1 цибулина, 1 стручок гіркого перцю, 150 гр. вершкового масла, 100 гр. плавленого сиру, 3 ст. ложки рослинної олії, 1 пучок зеленої цибулі, 50 гр. білого вина, 100 гр. панірувальних сухарів, приправа для овочів, приправа каррі, перець, сіль.

Розріжте солодкі перчики навпіл уздовж і вичистіть насіння. Ріпчасту цибулю і гіркий перець нарубаєте, гриби та плавлений сир наріжте і дрібно нарубати зелена цибуля. Викладіть цибулю, перець і гриби на сковороду з розігрітим маслом і смажте. Додайте до грибів зелена цибуля й квасолю, тушкуйте протягом 10 хвилин, покладіть плавлений сир і нагрійте. Половинки перчиків нафаршируйте грибами, збийте вершкове масло, додайте каррі, сіль, перець і вино і нагрівайте соус на протязі 10 хвилин. Половинки перцю викладіть в пароварку, полийте соусом і готуйте 5 хвилин.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • новорічні салати з кальмарами
  • що приготувати на новий 2011 рік
  • салати до нового року 2011
  • новорічний салат 2011
  • Розріжте солодкі перчики

  • віденське тісто
  • салат на новий 2011 прості
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • печериці 1 солодкий зелений перець 1 яблуко пучок петрушки 200 г цвітної капусти 70 г консервованої червоної квасолі 2 варених яйця 1 ч. л. лимон ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: печінка яловича - 530 гмасло вершкове - 60 гшпик - 80 гцибуля ріпчаста - 60 гморква - 50 гбульйон або молоко - 30 гперець П ...

  • 4 скибочки житнього хліба 3 маринованих помідора 1 невелика цибулина 1 часточка часнику 50 грам рослинного масла 1 чайна ложка оцту сіль ...

  • Продукти для приготування салату з перцю, стручкової квасолі і грибів: 100-г стручкової квасолі. 30-мл оливкової олії. 1-н Ріпчасту цибулю ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]