Яловича або теляча печінка, 2


1. Яловича або теляча печінка;
2. Ріпчасту цибулю 3 штуки середнього розміру:
3. Одна столова ложка борошна;
4. Панірувальні сухарі 50 гр;
5. Сметана половина склянки;
6. Рослинна олія 5 столових ложок;
7. Сіль за смаком;
8. Чорний мелений перець за смаком;
9. Твердий сир 100 гр;
10. Майонез.

Як бачите, продукти цілком доступні, нічого сверх'стественного.

Свіжу яловичу або телячу печінку вимити і очистити гострим ножем від пленочек. Гострим ножем нарізаємо на брусочки завтовшки приблизно один сантиметр.

Посипаємо сіллю і свежеперемолотим чорним перцем. Залишаємо на декілька хвилин, що б м'ясо просочилося сіллю. Ставимо на вогонь сковороду. Кожен шматочок мачає в борошно.

Обсмажуємо кожну сторону на сильному вогні до появи золотистої скоринки.

Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Обсмажуємо цибулю з невеликою кількістю олії на середньому вогні до золотавого кольору. В кінці смаження заливаємо цибулю сметаною і протушіваем ще кілька хвилин. При бажанні сметану можна замінити майонезом.

Яловича або теляча печінка, 2

Змащуємо маслом розігрітий лист, і рясно посипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо смажені шматочки на деко рівномірним шаром. Зверху накриваємо м'ясо смаженою цибулею і поливаємо сметаною, що залишилася.

Ставимо запікатися в попередньо розігріту духовку. Випікати краще на середньому вогні. Через 10 хвилин посипаємо печінку натертим твердим сиром. Залишаємо в духовці, що б сир повністю розплавився.

Таку смакоту приємно готувати і є в новій, красиво обставленій, затишній кухні. Оновіть дизайн кухні — прекрасну меблі для кухні на замовлення вам зберуть у відповідності з найвищими вимогами!

Похожие рецепты :

  • Смажена яловича печінка - страва не тільки смачне, але і корисне. Якщо не вірите мені - у лікарів запитаєте; але, я думаю, в її чудових властив ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Білий пшеничний: 450 мл води 2 ч. л. солі 2 ст. л. соняшникової олії 1,5 ст. л. цукру 700 грам пшеничного борошна 1 ч.л. сухих дріжд ...

  • Продукти:600 гр. курячої печінки1 великий болгарський перець (можна взяти по шматочку від декількох різнокольорових)Чорний мелений перець1 велика ...

  • Печінка в клярі - досить смачна страва, яку можна поєднувати з овочами або додати ще картопляне пюре, різні крупи. Протушівая у воді печінка в ...

Персональный сайт автоломбард машина остается. .

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]