Яловича або теляча печінка, 2


1. Яловича або теляча печінка;
2. Ріпчасту цибулю 3 штуки середнього розміру:
3. Одна столова ложка борошна;
4. Панірувальні сухарі 50 гр;
5. Сметана половина склянки;
6. Рослинна олія 5 столових ложок;
7. Сіль за смаком;
8. Чорний мелений перець за смаком;
9. Твердий сир 100 гр;
10. Майонез.

Як бачите, продукти цілком доступні, нічого сверх'стественного.

Свіжу яловичу або телячу печінку вимити і очистити гострим ножем від пленочек. Гострим ножем нарізаємо на брусочки завтовшки приблизно один сантиметр.

Посипаємо сіллю і свежеперемолотим чорним перцем. Залишаємо на декілька хвилин, що б м'ясо просочилося сіллю. Ставимо на вогонь сковороду. Кожен шматочок мачає в борошно.

Обсмажуємо кожну сторону на сильному вогні до появи золотистої скоринки.

Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Обсмажуємо цибулю з невеликою кількістю олії на середньому вогні до золотавого кольору. В кінці смаження заливаємо цибулю сметаною і протушіваем ще кілька хвилин. При бажанні сметану можна замінити майонезом.

Яловича або теляча печінка, 2

Змащуємо маслом розігрітий лист, і рясно посипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо смажені шматочки на деко рівномірним шаром. Зверху накриваємо м'ясо смаженою цибулею і поливаємо сметаною, що залишилася.

Ставимо запікатися в попередньо розігріту духовку. Випікати краще на середньому вогні. Через 10 хвилин посипаємо печінку натертим твердим сиром. Залишаємо в духовці, що б сир повністю розплавився.

Таку смакоту приємно готувати і є в новій, красиво обставленій, затишній кухні. Оновіть дизайн кухні — прекрасну меблі для кухні на замовлення вам зберуть у відповідності з найвищими вимогами!

Похожие рецепты :

  • Смажена яловича печінка - страва не тільки смачне, але і корисне. Якщо не вірите мені - у лікарів запитаєте; але, я думаю, в її чудових властив ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Білий пшеничний: 450 мл води 2 ч. л. солі 2 ст. л. соняшникової олії 1,5 ст. л. цукру 700 грам пшеничного борошна 1 ч.л. сухих дріжд ...

  • Продукти:600 гр. курячої печінки1 великий болгарський перець (можна взяти по шматочку від декількох різнокольорових)Чорний мелений перець1 велика ...

  • Печінка в клярі - досить смачна страва, яку можна поєднувати з овочами або додати ще картопляне пюре, різні крупи. Протушівая у воді печінка в ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]