Потрапила в росію із західної

Потрапила в Росію із Західної Європи в XVII столітті під назвою "синя капуста". Крім кольору червонокачанна відрізняється від білої тим, що качан у неї поменше. До того ж вона краще зберігається взимку. Як і білокачанна, червона буває рання, середня та пізня.

Червонокачанна капуста містить в 1,5 рази більше каротину, ніж білокачанна, до того ж в червонокачанної виявлено речовину під назвою «ціанідин», яке благотворно впливає на серце і судини. Доведено, що сік червонокачанної капусти згубно діє на туберкульозну паличку.

За кількістю вітаміну С вона майже вдвічі перевершує білокачанну. З неї готують салати, гарніри, вінегрети. Дуже смачна маринована червона капуста, а у відвареному вигляді вона не використовується. Сік з неї з додаванням цукру рекомендується пити при кашлі.

Дуже красива, з фіолетовими листям, червонокачанна — близька родичка білокачанної капусти. Багато в чому схожа на неї, але в стравах може забарвити сусідні продукти у фіолетовий колір.

Щоб зберегти капусті красивий фіолетовий колір, додайте трохи лимонного соку або оцту. Як і білокачанна капуста, відмінно підходить для салатів, але особливо смачна тушкованою з яблуками в червоному вині.

салат з червонокачанної капусти.

Якщо вас цікавлять рецепти піци, знайдете їх на сайті goodpizza.ru!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • новий рік 2011
  • простий салатик з печінки тріски
  • novyj 2011 god chto na stol
  • салат на новий рік 2011 крабові палички
  • оригінальні салати на новий
  • оригінальні салати новий рік
  • Потрапила в росію із західної

  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Хто вона, прекрасна незнайомка, і звідки взялася на нашому столі? Її дикоростучий предок (або хоча б родич) досі не встановлено. Хтось ствердж ...

  • Ще один найпростіший рецепт, від душі рекомендований до вживання: Моєму капусту і розбираємо її на суцвіття. Укладаємо в банку, додаємо гілочк ...

  • Про унікальні властивості червонокачанної капусти я вже писала; мені стало цікаво - а яка вона в соліннях? Цей рецепт дає нам комбінацію двох в ...

  • печериці 1 солодкий зелений перець 1 яблуко пучок петрушки 200 г цвітної капусти 70 г консервованої червоної квасолі 2 варених яйця 1 ч. л. лимон ...

  • Для приготування цього смачного страви нам знадобляться: Баклажани - 125 г, цибуля ріпчаста - 20 г, горіхи волоські (очищені) - 10 г, зерна ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]