Хоча календарна зима

Хоча календарна зима вже закінчилася, холодні і вогкі дні продовжують нам загрожувати застудою. Кращий засіб від поганого настрою і промоклих ніг — звичайно ж, старий добрий глінтвейн!

Нам знадобиться вино солодких або напівсолодких сортів, лимон, апельсин, яблуко, цукор, кориця, гвоздика і мускатний горіх.

Вино підігріваємо зі спеціями і цукром.

З лимонів і апельсинів знімаємо шкірку спиралеобразно, і опускаємо спіралі в гаряче вино. Туди ж нарізаємо яблоко.Ні в якому разі не кип'ятити! Вино має бути дуже гарячим, але не кипіти!

Тим часом нарізаємо обесшкуренние лимон і апельсин кільцями. Кільця лимона укладаємо на дно склянок (по одному колечку на склянку), а кільця апельсина — все в одну глибоку посудину.

Коли вино розжариться, розіллємо його по склянках, а залишками заллємо апельсинові кільця. Поки ви будете присьорбувати гарячий глінтвейн, апельсини гарненько протомитися у вині і придбають абсолютно неповторний смак.

Всі проблеми в приготуванні їжі вирішувані, якщо у вас є хороша побутова техніка. А де її купити? Тепер і це не проблема — відвідайте відмінний інтернет магазин побутової техніки, і ви неодмінно підберете там що-нібуль за смаком!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • п'яна качка рецепт
  • простий новорічний салат 2011
  • Хоча календарна зима

  • прості рецепти рибних салатів
  • салат з печінки тріски зі свіжими помідорами
  • торт з печива будиночок
  • новий рік 2011

Похожие рецепты :

  • Чудовий і неповторний, що нагадує кольором і формою яскраве південне сонце, цей плід користується в усьому світі цілком заслуженою популярністю. ...

  • Для оцту слід використовувати хороші повністю дозрілі яблука пізніх солодких сортів. Вичавіть сік з яблук і процідіть його. Перелийте сік, що ...

  • Зима є зима, холодно, завжди хочеться зігрітися, випити чайку; ну а вже де чай - там і солодке! Тим більше - православне Різдво на носі, непога ...

  • Якщо вже ми почали розмовляти про зігріваючих напоях, то як не згадати про найулюбленішу і популярному - іменованому глінтвейн! Ох, скільки бул ...

  • Тепла вода - 250мл. Тепле молоко - 50мл. Дріжджі сухі - 5-6гр. Сіль Цукор - 1,5 ст.лож. Борошно для соусу: часник - 6-7 зубч. Олія рослинна - ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]