Рис для цього плову

Рис для цього плову

Рис для цього плову вариться так само, як і для звичайного. Різниця тільки в приготуванні м'яса. Я обожнюю сябзі, це найкорисніший і самий весняний варіант, тому намагаюся його завжди готувати на Новруз-байрами, сьогоднішній Новий рік, свято весняного рівнодення. Зараз від чомусь відзначається тільки в мусульманських країнах, а раніше його святкували всі древні народи, і слов'яни теж.

Нам знадобиться багато зелені — шпинат, зелений лук і дикий лук, його ще називають "Кевер". Від звичайного він відрізняється більш гострими, "гранованими", пір'ям і кислуватим смаком. Саме він надає сябзі необхідну кислинку, але якщо його немає, можна взяти пучок (але не більше) щавлю або додати розведену в бульйоні дрібку лимонної кислоти. На фото він лежить поруч зі звичайним цибулею, щоб ви "відчули різницю", як кажуть в рекламі.

Готується сябзі з баранини. М'ясо відварюємо без всяких спецій, не забуваємо знімати піну. Зелень чистимо і ретельно миємо. Краще замочити її у воді і 2-3 рази поміняти воду, щоб весь пісок змився і не псував нам задоволення противним скрипом на зубах.

Зелень нарізаємо і тушкуємо у вершковому маслі на широкій сковороді з бортиками. Коли протушкувати, додаємо зварене м'ясо і трохи бульйону. Продовжуємо тушкувати все разом, поки бульйон не випарується і не залишиться тільки масло.

Ось і все!

Втомившись від готування, можна зайнятися не менш цікавими речами: аналізом мережі, комп'ютерів, програмного забезпечення і роботи оргтехніки. У цьому випадку вам потрібно знати все про it аудит. Тому краще довірити подібні справи професіоналам, а самим спокійнісінько ласувати смачними закусками!

Похожие рецепты :

  • Для приготування плову з куркою нам знадобляться наступні продукти: 1 курка, 1 склянка рису, 3-4 шт. моркви, 3-4 цибулини, сіль, перець мелений, ...

  • Продовжуємо розмову про оригінальні салатах і закусках (якщо цікаво, то початок тут). Сьогодні пропоную вам ще кілька цікавих рецептів салатів, ...

  • Чомусь я раніше вважала, що солянка - це перше блюдо. Але нещодавно під цією назвою мені піднесли абсолютно не "рідкий" рецепт. Посуді ...

  • Є в терні щось зовсім особливе, якийсь особливий, терпкий присмак, який робить його абсолютно приголомшливим "сировиною" для варення а ...

  • Моя бабуся чомусь називала курячі шлунки "пупочки". Чоловік обожнює їх є просто відварними, але мені завжди здавалося, що "пупоч ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]