Паски-пасками, але

Паски-пасками, але пасхальна трапеза в кожному будинку будується у відповідності з власними традиціями. У нас обов'язковою стравою на Великдень є зелений борщ.

Паски-пасками, але

Зелений борщ готується в двох варіантах — пісному і скоромне, і в свято, звичайно, подається скоромний варіант. Яловичі кісточки і м'ясо відварюються, витягуються з бульйону. М'ясо зрізається з кісток і відправляється назад у каструлю.

Миємо й нарізаємо зелень: щавель, шпинат, зелена цибуля, кріп. Кладемо в каструлю. Заправляємо борщ рисом. Нарізаємо картоплю і теж додаємо в зелений борщ. Залишилося тільки закинути кілька горошин запашного перцю і лавровий лист, і борщ готовий!

При подачі на стіл зелений борщ заправляється сметаною і нарізаною відварним яйцем.

У пісному варіанті зелень попередньо гаситься в пісному маслі, розводиться водою з додаванням кубика грибного бульйону. Потім додаються рис і картопля, як і в попередньому випадку.

А для тих, кому ліньки готувати борщі, але полювання смачно поїсти — існує замовлення піци. Замовляйте піцу додому і ласуйте на здоров'я. Я от дуже люблю піцу з морепродуктами, а дітям більше до душі піца з ковбасою. І, між іншим, під борщ піца теж непогано йде.

Похожие рецепты :

  • Як по-вашому - що повинна вміти ідеальна жінка? Сьогодні в ціні вміння смачно готувати! Думаю, цей постулат ні в кого не викличе нарікань чи ...

  • Скільки літо нас ні балує жаркими днями, морозивом та ягідними пирогами, але одними солодощами ситий не будеш. Іноді треба приготувати і повноц ...

  • Іншим неодмінним елементом великоднього обіду (після зеленого борщу) у нас в родині неодмінно є зелений салат в парадному варіанті. Це теж прос ...

  • У літню спеку так хочеться перевести свій раціон виключно на прохолодні страви! Для цього найкращим чином підійдуть овочі, які вносять різноман ...

  • Паски на Великдень стали піч задовго до того, як була надрукована перша кулінарна книга. Тому правильного, того самого, вірного рецепту просто не ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]