Вони не дуже красиві

Вони не дуже красиві, і жувати їх просто так теж не раджу. Зате при випічці вони абсолютно, категорично незамінні!

Робляться апельсинові цукати гранично просто, і до того ж з відходів — словом, мрія ледачою і жадібної господині. Це найпростіший рецепт, до того ж вражаючою своєю економністю.

Коли будете протирати апельсин — не викидайте корки. Намагайтеся чистити його по спіралі, щоб вийшов такий довгий завиток. Зрізайте тільки верхню, помаранчеву частину, без білої клітковини.

Залийте кірки окропом і залиште на півгодини. Злийте воду — з нею піде гіркоту. Потім приготуйте цукровий сироп, як для звичайного варення, і киньте в нього отмоченние скоринки.
Уварюють довго, на крихітному вогні. Набийте просахареннимі корками баночку з кришкою, що закручується. Коли охолоне — поставте в холодильник.

Коли будете додавати в тісто — дрібно нарізуйте. Якщо вони затвердіють повністю, можна навіть натерти на тертці. То кількість цукатів, що ви бачите на тарілочці, забезпечить чудовий аромат випічки, розрахованої на 2 кг борошна.

Ну а вкуснейшее вівсяне печиво стане з цукатами ще смачніше!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • Аніс
  • салат козуб
  • Вони не дуже красиві

  • простий рецепт шоколадного пирога
  • пісочне печиво простий рецепт
  • найпростіший сендвіч рецепт
  • як приготувати прозорий холодець

Похожие рецепты :

  • Ну, я не знаю нічого простіше і смачніше! Це чудовий і чудовий рецепт, перевірений роками, а головне - у нього дуже легка мірка: з двох склянок ...

  • Домашнє печиво завжди смачніше печива з магазину - адже вдома ви кладете в тісто все краще і чітко по рецепту. Таке печиво на швидку руку оціня ...

  • Чи знаєте ви, що кава - не тільки чудовий напій з надзвичайним ароматом, але і ще відмінна добавка до борошняним виробам? За допомогою кави мож ...

  • Райські яблучка - моя особлива любов. Просто так їх не з'їси - аромат є, а смаку мало. Але зате яке з них виходить варення! Просто казка! ...

  • Це печиво просто тане в роті, і його ніжність ні з чим не порівнянна! А для його приготування нам потрібно всього нічого: 200 грамів мигдалю, 1 ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]