Кардамон — одна з дорогих

Кардамон — одна з дорогих прянощів. Ця рослина вирощують два-три роки, і тільки потім воно починає плодоносити — не більше 15 років. Кардамон примхливий і легко заражається "ботанічними" хворобами.

Кардамон — багаторічна трав'яниста рослина, що нагадує чагарник. Цвіте воно білими квітками, а після цвітіння коробочки з насінням дозрівають протягом декількох місяців. Недозрілі коробочки збирають і висушують на сонці.

Насіння кардамону використовують для поліпшення смаку і аромату підлив, соусів. У стравах індійської кухні кардамон в поєднанні з шафраном і кмином додають в варену рибу; із червоним перцем — у смажену рибу; із кайенский перцем — у запечену рибу й інші морські продукти.

Кардамон - одна з дорогих

Але я обожнюю кардамон в дріжджовому тесті; у поєднанні з ваніллю і мускатним горіхом він надає йому справжній "кулічний дух".

Запах кардамону при розтині упаковки дуже швидко випаровується, і зберігається тільки пекучість, тому поранити його треба в герметичній тарі, в місці, захищеному від світла.

Тому, хто хоче поміняти світ прянощів на віртуальний світ, де життя здається не менш гострою, пряною та реальною, знадобляться юзербари для travian.

А в крайньому випадку — від нудьги врятують безкоштовні анекдоти, откоторих настрій підніметься швидко і назавжди!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • аніс
  • салат з мови з огірком
  • солона капуста рецепт
  • риба фарширована овочами
  • рецепт приготування різдвяної качки
  • приготує різдвяний обід
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Ароматне дитя Індії, вивезене купцями спочатку на Близький Схід, а звідти до Європи, це тропічне багаторічна рослина з сімейства імбирних подару ...

  • Там, звідки спеції і прянощі родом, існує багатовікова історія культури їх споживання. Є прянощі "зимові" і "літні". " ...

  • Продукти для приготування салату   Яйце-пашот на томаті ": 1-о Куряче яйце. 5-ь Бакинських томатів. 40-г Лука порей. 1-н г коріандру ...

  • Ви тільки вдумайтесь: яке красива назва, скільки поезії! Асафетіда ... Ентузіазму у вас поменшає, якщо ви дізнаєтеся друга назва цієї спеції: фер ...

  • Шафран - рослина вчинене. Його квіти прекрасні, а аромат, колір і смак засушених рилець людство цінує ось вже три тисячі років! Я згадую про ш ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Август 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]