Курячий бульйон — це

Курячий бульйон — це моя слабкість. Я обожнюю бульйон з яйцем, який готується в двох варіантах, і бульйон з сердечком. Але перш, ніж додавати яйце, треба зварити сам бульйон, що теж вимагає невеликого навику і маааленький хитрощів.

Курочку закладаємо цілком, з нутрощів — тільки сердечко. Збираємо піну і починаємо чаклувати. Додаємо лавровий лист, перець горошком, нарізану крупною соломкою моркву. У цибулини відрізаємо "бороду" акуратно, щоб вона не розсипалася, моєму і не чистимо. Кидаємо цілком. Солимо. Додаємо на кінчику ножа куркуму.

Кура зварилася — і бульйон готовий. Витягуємо куру і проціджуємо бульйон. Тепер можна знову поставити каструльку на газ, довести бульйон до кипіння і розбити в нього яйце. Зварений жовток буде плавати в хмарі білка. Але я зазвичай варю яйце окремо, розрізаю на дві частини і кладу в чашку. Ще додаю сердечко і дрібно покришений кріп.

А наш сьогоднішній гість — Ресторан Три Йоржа Відмінна кухня. Кращий шеф кухар. Ресторан в місті Москва.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • пиріжки
  • курячий суп з яйцем
  • соус для маринованих кальмарів
  • прості рецепти з нічого
  • Курячий бульйон - це

  • овочева солянка
  • солодкі валентинки печеньки
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Нам вже знайома найпростіша вуха; але, чесно кажучи, мені завжди хотілося чогось більш грунтовного, чогось погустіше і пожирніше. Тому рецепт ю ...

  • Самий новорічний торт для мене - це "Наполеон"! Поясню, чому. По-перше, традиція. Довгі роки моя мама пекла до Нового року саме &qu ...

  • Для приготування цього смачного супу нам знадобляться наступні продукти: м'ясні копченості (копчені реберця, корейка або грудинка і т.п.) - 3 ...

  • Розсольник - це моя велика любов і полум'яна пристрасть! Але я зазвичай готую розсольники з курячих потрошки, тому не могла не зацікавитися ...

  • Давненько ми з вами ріденькі не їли! Представляю вам чудовий і дуже корисний рецепт з найдемократичніших продуктів. Рекомендується для всіх пі ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]