Ми так до неї звикли

Ми так до неї звикли, і зовсім не думаємо про те, що афродозіачних властивості у моркви нітрохи не слабкіше, ніж у самих визнаних збудників лібідо.

Морква, «ласощі гномів» — за легендою, використовувався відьмами для приготування приворотного зілля. Цікаво, що раніше моркву вирощували зовсім не заради коренеплоду, а заради ароматних листя і насіння. Зараз з насіння отримують екстракти та ефірна олія для косметики і ароматерапії.

Морква необхідна тим, хто стежить за своєю красою, здоров'ям і привабливістю; але не менш потрібно і домашній фотоепілятор rio купити тут, щоб робити якісну фотоепіляції в домашніх умовах!

Основна цінність моркви в змісті в ній каротину — потрапляючи в наш організм, каротин перетворюється на вітамін А, вітамін молодості. Для того, щоб прискорити природний процес переробки, необхідно також з'їдати невелику кількість жиру — десертну ложку сметани або рослинного масла.

Чудовий салат з тертої сирої моркви готується швидко і просто — в терту моркву додаємо видавлений часник, нарубані волоські горіхи. В якості заправки можна використовувати лимонний сік, майонез, сметану.

Салат морквяний з кмином:

На 500 г моркви —
80 г лимонного соку,
80 г товчених горіхів,
100 г яблук,
10 г кмину.

У моркві, як у часнику і цибулі, багато фітонцидів, хоча вона ніякого запаху не видає. Досить пожувати шматочок моркви, як кількість мікробів в роті різко знижується.

Морква підвищує імунітет, зміцнює організм в цілому, і функції відтворення — зокрема.

Я більше люблю не помаранчеву моркву, а світло-жовту, кольору меду, або чорно-фіолетову, найсолодшу.

Перша морквина, родом з Афганістану, була саме чорної, але в процесі селекції зазнала безліч змін, стала по-європейськи вишукано-блідою, хоча корисних властивостей не втратила.

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату Сонячне світло: відварна яловичина-300 гр. морквина - 4-5 шт. волоські горіхи. часник - 2 зубчики. зеле ...

  • Цілий рік на нашому столі може знаходитися морква, це саме той овоч, який універсально підходить і для зимового харчування, і для літнього. Які ж ...

  • Продукти для приготування гострого морквяного салату: 500 г Морква. 200 г свіжих огірків. 1-а Часточка часнику. Імбир. 50 мл соєвого соу ...

  • Продукти для приготування баклажанового салату: 2-а баклажани. морква - 2 шт 2-а Свіжих помідора. 2-а зубчик часнику. 2-е Свіжих моркви. ...

  • Вважається, що взимку у нас виникає нестача вітамін і мінералів, тому що саме в цей час нічого не росте, і немає корисних для здоров'я овочів ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Август 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]