Я зараз не маю на увазі

Я зараз не маю на увазі томатний соус, багатьма іменований аджикою, в який додаються яблука (хоча і щось подібне я теж варила).

Я зараз не маю на увазі

Зараз мова йде про аджиці, звареної виключно з яблук. Перш за все, це повинні бути тверді, кислі, зелені яблука, які треба швиденько пропустити через м'ясорубку, щоб вони не потемніли. Потім додаємо туди від душі часнику і гіркий стручковий перець, а також зелень і прянощі за смаком.

Пам'ятайте: справжня аджика — це зовсім не їжа, її можна вживати тільки малесенькими порціями в якості приправи до м'яса. Це дуже смачна штука, вона розігріває кров, збуджує апетит, і завдяки великій кількості часнику і перцю чудово захищає від зимових простуд і підвищує імунітет.

Коли в якості аджики мені намагаються втюхати рецепт з томатами — я ще терплю, але коли зустрічаю рецепт з морквою — ну правда ж, плакати хочеться. Це вже взагалі ні в які ворота не лізе! Справжню аджику не варять, а розтирають в кашу, так і зберігають. Але у нас доводиться всі продукти піддавати термічній обробці, що змінює смак і колір.

Отже, я відволіклася. Всі пропускаємо через м'ясорубку і проварюємо. В кінці додаємо рослинне масло. Якщо яблука недостатньо кислі, можна влити яблучний оцет, тільки трохи. Головна ударна сила в аджиці — перець і часник. Розкладаємо по ошпарений банки, укупоривают. Все!

Прогрес не стоїть на місці. і захоплює за собою кулінарію. На нашому сайті Ви знайдете рецепти приготування різних кулінарних страв в аерогрилі. Супи, шашлики, салати, торти, баклажани та багато іншого.

Похожие рецепты :

  • У нас зараз яблук - валом. Я їх ні їсти, ні на повидло "уварювати" не встигаю. Тому "рию" в пошуках цікавих і простих реце ...

  • Аджику варять все. Але тут повторюється фокус з лечо: у кожної господині свій рецепт, і у кожної банки свій смак. Я знаю кілька рецептів аджик ...

  • Тільки зараз виявила, що в моїй колекції немає жодного рецепту пастили ... Негайно доповнюю цей пробіл, тому що давненько в мене намічений до ви ...

  • Як ви зрозуміли, назва салату я безсовісно стягнула у коханого мною роману Іоанни Хмельовської (як не дивно, наш серіал 2004 року по цьому роман ...

  • Попереджаю - через бажання володіти цим рецептом одна моя добра знайома ледь не зважилася на душогубство, і тільки диво врятувало її свекруха ві ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]