Смажені баклажани —

Смажені баклажани — мої фаворити серед овочів; у них абсолютно неперевершений смак. У поєднанні з іншими овочами вони можуть змінювати відтінки цього смаку з вражаючим різноманітністю.

Нам знадобиться:

1 кг баклажанів
1 кг болгарського перцю
1 кг помідорів
1 кг моркви

1 кг ріпчастої цибулі
1 ст.л. цукру
сіль за смаком
рослинна олія
5 бутонів гвоздики 5 горошин чорного перцю, 1/3 склянки яблучного або винного оцту.

Баклажани і помідори нарізаємо кружальцями завтовшки до 1.5 см, перець і цибулю — кільцями, моркву натираємо на тертці. Всі овочі обсмажуємо окремо в рослинній олії, соля і пріперчівая.

складаємо обсмажені овочі разом, додаємо 1/4 склянки олії, цукор, спеції, тушкуємо на середньому вогні під кришкою. Добаляем оцет.

Розкладаємо по банках і закочує.

Звичайно, з тих пір, як ми отримали доступ в інтернет, господаркам (і домашнім, і диким) стало куди легше обмінюватися рецептами. Інтернет — це частина нашого життя, наша зв'язок із зовнішнім світом. Якщо Ви володієте власним серверним і комутаційним обладнанням, яке повинно бути розміщено на віддаленій майданчику, то місце для нього можна знайти тут!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • душпара
  • апельсин картинки
  • торти із заварним кремом
  • Смажені баклажани -

  • простий рецепт
  • спаржа
  • апельсин

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату з баклажанів: баклажани три помідори перець чилі (зелений) цибуля лайм сіль перець і спеції Пригот ...

  • Продукти для приготування салату з баклажанів: баклажани: 3-4 штуки цибуля: 2 штуки помідори: 3 штуки приправа грибна: 1 кубик яйця: 3 ш ...

  • Продукти для приготування баклажанового салату: 2-а баклажани. морква - 2 шт 2-а Свіжих помідора. 2-а зубчик часнику. 2-е Свіжих моркви. ...

  • продукти: - баклажани - 4 кг- морква - 1 кг- оцет столовий - 500 мл- води - 1 л- ріпчаста цибуля - 1 кг- червоний перець (гіркий) - 2 стручки- пе ...

  • Я б не сказала, що з цим салатом так вже багато метушні, з іншого боку, як і будь-яка інша заготовка, він вимагає певних тимчасових витрат. Скл ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]