Дорогі мої читачі

Дорогі мої читачі, сьогодні я не буду вас мучити описами корисних властивостей продуктів, про які ви і так здогадуєтеся. Я хочу з вами поговорити про покрокових рецептах, яких в Мережі розвелося сила-силенна.

Зрозумійте правильно — я не тільки не проти, а зовсім за. На ЖЖ я входжу в співтовариство любителів покрокових рецептів, а на своєму улюбленому "заячому" форум модерується розділ з такими рецептами, та й сама викладала їх не раз.

Але, переглядаючи багато і багато сайти (конкурентів треба знати в обличчя), все більше і більше дивуюся.

Наприклад: покроковий рецепт вінегрету. Напис: "поріжемо морква" — і фото жменьки морквини. Потім: "поріжемо буряк" — і жменька буряка. Розумієте, про що я? У більшості випадків покрокові рецепти нагадують ту саму "інструкцію для користування басейном", над якою сміявся Задорнов.

На один рецепт — до десяти фото! При цьому багато кулінарів не піклуються про те, щоб зменшити формат знімків. Поки сторінка завантажиться — посивієш. А в мене ж ще швидкий інтернет! Пам'ятаю, на малій швидкості сторінки сайтів з покроковими рецептами у мене взагалі не відкривалися.

Дорогі мої читачі

Мені здається, що з покроковими рецептами варто морочитися в тому випадку, якщо хочеш представити читачам щось дійсно складне, неординарне, що без візуального приклад вони самі зробити не зможуть. Це можуть бути рецепти з використанням рідкісних, екзотичних продуктів, або незвичайної технологією приготування. А демонструвати купку нарізаного лука або натертої моркви — просто нерозумно.

Я розумію, що господарі сайтів намагаються заробити на своїй творчості, тому їм може знадобиться миттєвий обмін webmoney. Вебденьгі зараз — визнаний засіб оплати, і кулінарні сайти можуть дати непогану надбавку до основної зарплати. Але все-таки перевантажувати їх непотрібними не варто.

Якщо є вільний час, то краще його присвятити розвагам, наприклад — пограти в ігри для дівчаток, і багато проблем здадуться не такими вже страшними!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • банан
  • маффин простий
  • апельсин
  • катлєта по київськи
  • аніс
  • пиріг зебра

Похожие рецепты :

  • В принципі, кожен рецепт, що приводиться в авторському блозі, повинен бути авторським. Мало того - він повинен бути забезпечений оргінальной ав ...

  • Цей простий рецепт я знайшла в журналі "Школа гастронома. Колекція рецептів ". Він мені сподобався вельми і вельми! Взагалі, останн ...

  • Є запахи, які нас зачаровують, збуджують апетит, лоскочуть ніс і небо. Але зараз я говорю не про прянощі, а про самих звичайних (і незвичайних) ...

  • Там, звідки спеції і прянощі родом, існує багатовікова історія культури їх споживання. Є прянощі "зимові" і "літні". " ...

  • Пиріг "Зебра" якось спік мені чоловік на 8 Березня; сам пиріг був чудовий, але кухню я потім відмивала тиждень! Сподіваюся, що з вами ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]