Я люблю рецепти не тільки


Я люблю рецепти не тільки прості, але і практичні, дозволяють позбутися від усіх залишків продуктів відразу, та ще з вигодою для власного шлунка. Тому рецепт соління асорті — це саме те, що потрібно!

В цей соління йде все, що завалялося в холодильнику, і навіть зібралося зав'янути або навіть, боронь боже, згнити. Всі моєму, обрізаємо зіпсовані частини (якщо є), хвостики-плодоніжки, чистимо від насіння. Нарізаємо і укладаємо в будь-який посуд з широким горлом.

Неодмінною інгрідієнтом є зелені помідори — вони повинні дати сік. Їх ми ріжемо на чотири частини. Невеликі качанчики капусти теж ріжемо на чотири частини. Перець беремо стручковий і болгарський, чистимо від насіння і ріжемо. Огірки нарізаємо великими шматками. Дрібні цибулька чистимо і кладемо цілком. Часник нарубують шматочками. Яблука ріжемо на чотири часточки і чистимо від серцевини.

Зелень можна нарізати, але краще класти цілком. У соління йдуть кріп, петрушка, селера. Морквину і буряк чистимо і ріжемо дрібненько. Як бачите, набір продуктів цілком демократичний, і процес приготування ясний. Можна ще додати качанчики цвітної капусти (цього я особисто не пробувала) і айву (це пробувала, дуже смачно).

Солимо, перемішуємо, струшуючи. Залишаємо на декілька годин. Потім доливаємо кип'яченої води, зверху кладемо гніт і залишаємо на кілька днів.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • дріжджове віденське тісто
  • Я люблю рецепти не тільки

  • дріжджове віденське тісто
  • спаржа
  • кислі щі в пляшці
  • торт млинцевий із заварним кремом
  • смачна страва з нічого
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Зелені помідори входять до складу багатьох солінь-асорті, в тому числі - і пікулів, але я люблю їх, як є, в натуральному вигляді. Способів засо ...

  • Про унікальні властивості червонокачанної капусти я вже писала; мені стало цікаво - а яка вона в соліннях? Цей рецепт дає нам комбінацію двох в ...

  • У незапам'ятні часи я заготовлювала цю капусту виключно в двенадцатілітровой каструлі. З'їдає вона миттєво, і я прямувала на базар за н ...

  • Я - цілком і повністю за домашні томатні соуси. По-перше, в них немає ніяких емульгаторів та іншої неїстівної нісенітниці, по-друге, вони допом ...

  • Як ви зрозуміли, назва салату я безсовісно стягнула у коханого мною роману Іоанни Хмельовської (як не дивно, наш серіал 2004 року по цьому роман ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Август 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]