Перець, фарширований овочами

Перець, фарширований овочами

Восени всі мої думки — тільки про соліннях і заготовках. До незадоволення домашніх, я весь свій вільний час присвячую не приготування рядових і нудних обідів, а хвилюючим пекучо-гостро-маринування.

Я не назву цей рецепт простим; але набір продуктів дуже простий і невигадливий. Нам знадобиться дрібний болгарський перець, капуста, морква, петрушка, кріп, гіркий стручковий перець, сіль, цукор, кмин, лавровий лист, часник.

Перчики очищаємо від насіння, надрізу їм "кришечки". бланшируємо 2-3 хвилини в киплячій воді. Остуджуємо. За цей час готуємо начинку: тонко шаткуємо капусту, перетирає її з сіллю і цукром:

Потім натираємо на тертці моркву, тонко нарізаємо гіркий перець, видавлюємо часник, кришимо зелень, додаємо кмин. Перемішуємо.

Перемішуємо гарненько капусту і зелень з морквою; щільно набиваємо наші перці і вкладаємо їх в банку. На дно банки кладемо лавровий лист. Заливаємо перці холодною солоною кип'яченою водою.

У таклм вигляді перці повинні стояти декілька днів — поки не Просолов. Вони повинні поміняти колір — злегка пожовтіти.

Коли перці будуть готові, виливаємо расслол і замінюємо його на винний оцет. тепер перці повинні промаринуватися; на це піде не менше двох тижнів. якщо вам пощастить і ви знайдете на ринку зовсім дрібні перчики, соління на тарілці буде виглядати просто прекрасно. Великі пеци при подачі на стіл нарізаємо.

Мій блог знаходять за такими фразами

Перець, фарширований овочами

  • обід
  • салат козуб фото
  • домашня горілка
  • спаржа
  • сочевичний суп
  • рецепти для лінивих господинь

Похожие рецепты :

  • Пропоную вам дуже смачний рецепт фаршированого болгарського перцю. Якщо взяти перці різних кольорів (жовтий, червоний, зелений), блюдо буде виг ...

  • Про унікальні властивості червонокачанної капусти я вже писала; мені стало цікаво - а яка вона в соліннях? Цей рецепт дає нам комбінацію двох в ...

  • Пропоную вам сьогодні покроковий рецепт чудової заготовки. Пікантний червоний перець дуже виручає взимку - по-перше, це відмінна закуска, по-др ...

  • Продукти для приготування салату "Бринза в перці ": Третій Солодких (болгарських) перцю. 100-р Бринзи. 2-а Помідора. Третій Ліс ...

  • Як ви зрозуміли, назва салату я безсовісно стягнула у коханого мною роману Іоанни Хмельовської (як не дивно, наш серіал 2004 року по цьому роман ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Апрель 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]