Б'юся об заклад, що

Б'юся об заклад, що


Б'юся об заклад, що багато утруднився відповісти на це питання: "тельно, вушне, заливне — що це таке?". Хоча ні — з заливним ситуація ще не така безнадійна. Але от з рештою — я довгий час вважала, що валий робиться з телятини, а вушне (як і вуха) — з риби. Виявилося все з точністю до навпаки!

Валий робиться зовсім не з телятини. Це рибні котлети — а точніше, рибні зрази з грибною начинкою. Робляться вони довго і хитромудро. З перемеленого рибного філе та змоченого в молоці хліба роблять фарш. Начинка робиться зі смаженої цибулі з грибами, рубаних яєць, петрушки, солі і перцю. Зрази змочують збитим яйцем, обвалюють у сухарях або борошні і обсмажують в глибокій сковороді з рослинним маслом по 5 хвилин з кожного боку. Можна довести валий до готовності в духовці.

Вушне робиться не з риби. Це м'ясо, тушковане в гошочке або казанку з цибулею, овочами і спеціями. Спочатку м'ясо миємо, ріжемо на шматочки, відбиваємо. Лук обсмажуємо, закладаємо в казанок м'ясо. Потім — овочі, спеції, бульйон. Всі нудиться до готовності.

Заливне — Блюдо вельми популярне, особливо на новорічному столі. Заливне можна робити з м'яса, курки, риби, грибів … В гарячий желатиновий розчин додається готовий бульйон. Коли бульйон охолоне до кімнатної температури, заливаємо його у форму на 1 см. Коли охолоне, укладемо листочки петрушки, смородину, частина кукурудзи та зеленого горошку, і власне те, що заливаємо (шинка, курка, м'ясо). Потім знову заливаємо желе. Коли застигне і ця порція, прикрашаємо і ставимо на ніч у холодильник.

Перед подачею на стіл форма з готовим заливним опускається на кілька секунд у гарячу воду, а потім перевертається на блюдо.

Національні татарські рецепти страв теж дуже цікаві; всім тим, хто цікавиться національними кухнями, варто звернути на них увагу.

Але одним заливним, вушним і тільних ситий не будеш! Дуже хочеться зустріти Новий рік у всьому блиску, а значить, непогано обзавестися модними новинками — тим більше, що в інтернет-магазині Shopping-doping.ru продається одяг відомих брендів!

Похожие рецепты :

  • Заливне із судака - не найпростіше в приготуванні страва, але смак цієї ніжної риби в такому виконанні обов'язково сподобається вашим близьк ...

  • Приступаючи до приготування котлет з рибного фаршу, дуже багато хто замислюється, як приготувати рибні котлети, щоб вони вийшли соковитими і м' ...

  • Розсольник - це моя велика любов і полум'яна пристрасть! Але я зазвичай готую розсольники з курячих потрошки, тому не могла не зацікавитися ...

  • Просто і оригінально - ось і все, що можна сказати про цей чудовий рецепті середземноморської кухні. Філе риби, креветки, рис - здорова і сма ...

  • Вуха Я завжди знайду винуватого, якщо захочу. На цей раз у всьому винен чоловік! Він притягнув додому дві здорові рибини і, муркочучи, їх засма ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Апрель 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]