Якщо вже ми почали розмовляти

Якщо вже ми почали розмовляти про зігріваючих напоях, то як не згадати про найулюбленішу і популярному — іменованому глінтвейн! Ох, скільки було його зварено за часів они, ох скільки було його випито — гарячого, ароматного, яскравого, як рубін … Але, здається, я відволіклася.

Коли на вулиці сира і вогка мряка — ви тільки помилуйтеся, яка зараз погода в одессе, або цей жахливий снігопад в Європі — так і тягне як слід зігрітися. А як це зробити, якщо не з допомогою глінтвейну?! Ото ж бо ж.

Отже, апельсиновий глінтвейн!

Нам знадобиться: 1 апельсин, 2-3 сливи, 1 пляшка червоного сухого вина, 1-2 палички кориці, 3-4 бутони гвоздики, 2-3 насінини кардамону, цукор.

Апельсин нарізаємо кружальцями, сливи нарізаємо скибочками (видаливши кісточки, зрозуміло). Вино прогріваємо, додаємо цукор, фрукти й прянощі, проварюємо на слабкому вогні 3-5 хвилин, не доводячи до кипіння.
Потім знімаємо наш глінтвейн з вогню, накриваємо кришкою, даємо настоятися півгодинки. Після процідити, знову підігріти, розлити по склянках і подавати.

А якщо вам терміново нужноснять квартиру в одессе на місяць, то варто заздалегідь подбати про всі формальності — і, звичайно, на тверезу голову!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • torti pirogi pechenie
  • рецепти простих страв з афродизіаками
  • аніс
  • Якщо вже ми почали розмовляти

  • апельсин
  • солодкі валентинки своїми руками
  • спаржа

Похожие рецепты :

  • Хоча календарна зима вже закінчилася, холодні і вогкі дні продовжують нам загрожувати застудою. Кращий засіб від поганого настрою і промоклих н ...

  • Свято своєю урочистістю та неповторністю може розтопити лід навіть у вогкий вечір. Але гріє він душу, тіло ж, піддаючись ознобу, намагається само ...

  • Продовжуємо зігріватися в мороз! Грог з'явився ще в XVIII столітті; за легендою, його придумали колись англійські моряки, щоб не мерзнути в ...

  • Продовжуємо формувати новорічне меню в світлі традицій російської кухні! Сьогодні пропоную вам пригадати чудовий напій - збитень. Пам'ятає ...

  • Цей рецепт досить простий, але в той же час і вишуканий; їм я виправляю своє упущення. У розмовах про пізніх фруктах і ягодах я забула згадати ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]