Про те, як приготувати

Про те, як приготувати різдвяне печиво, я вже писала рік тому в постах "Різдвяне печиво" і "Горіхові поцілуночки". Тепер я вам представляю "Гусарські пампушки". На фото вони збоку, залишилися під іншим печивом, але розгледіти можна.

Нам, блогерам-кулінарам, доводиться подвійно важко: треба і творити, і блоги-сайти просувати; внаслідок не знаєш, за що хапатися — за комп чи за сковорідку.

Мені дуже подобаються різні примочки; та навчитися цьому просто — не складніше, ніж готувати мої "Гусарські пампушки"!

Тісто готується дуже просто — як і для різдвяного печива-1. Рубаємо пачку маргарину зі склянкою піску і трьома склянками борошна. Збираємо горочкой, робимо лунку, вливаємо 2 жовтки, столову ложку горілки або коньяку, соду, погашену лимонним соком і месім. Додаємо щіпку солі, терту цедру половинки лимона і спеції. Додаємо мелені або дрібно порубані волоські горіхи. Готове тісто ставимо на 1 годину в холодильник.

Далі — ще простіше: не треба ні розкочувати, ні формочки вирізати. Відщипуємо по шматочку завбільшки з горіх, скачуємо в долонях, пальцем вдавлюємо поглиблення зверху, в поглиблення чайною ложкою викладаємо трохи густого джему (сливового, тернового) або смородинового желе.

Ставимо в духовку на невеликий вогонь. Хвилин 15 — і пампушки готові! З Різдвом!

І зимові, і весняні свята добре зустрічати, подорожуючи у веселій кампанії. Нові пейзажі, нові люди, нові країни … Напередодні свята поцікавтеся, чи є тури італія зі знижкою — і у вас з'явиться шанс зробити його справді незабутнім, і вражень від подорожі вистачить на весь рік!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • апельсин
  • капуста з буряками
  • салат за 5 хвилин
  • Торт рубаний
  • кокос афродізіак
  • курячий бульйон з яйцем

Похожие рецепты :

  • Там, звідки спеції і прянощі родом, існує багатовікова історія культури їх споживання. Є прянощі "зимові" і "літні". " ...

  • Найсмачніший паска - він, звичайно ж, бабусин! Процес приготування пасок був у нас в сім'ї завжди хвилюючим, урочистим, до нього готувалися ...

  • Це унікальне печиво чудово в якості закуски до хорошого пива або білому вину. Для його приготування нам знадобиться: Борошно пшеничне - 1,5 ск ...

  • Пиріг "Зебра" якось спік мені чоловік на 8 Березня; сам пиріг був чудовий, але кухню я потім відмивала тиждень! Сподіваюся, що з вами ...

  • Випічка на паску - Справа свята в самому прямому, а не переносному сенсі цього слова. Ніколи вона не буває такою пишною та ароматної, як в Світ ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Апрель 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]