Я вже писала про те

Я вже писала про те, наскільки прекрасна може бути фарширована бараняча нога, але тепер знову повернуся до цієї теми. Той варіант — з сиром і часником — був гостреньким, на любителя. Тепер настала черга солодкуватою начинки; створити святковий настрій нам допоможуть мигдаль і чорнослив.

Прекрасні домашні рецепти тому і прекрасні, що залишають широкий простір для фантазії і творчості. Начинка буде у нас просто віртуозною! Отже, роль баранячої ноги — пасивна. Моєму, акуратно вирізуємо кістку, знову моєму. Для начинки нам знадобиться: чорнослив без кісточок, цибуля, часник, розмарин, кмин, кориця, оливкова олія, мигдаль, шафран, сіль і перець.

Пару зубків часнику видавив, дві цибулини, мигдаль і чорнослив дрібно ріжемо. Цибулю і часник смажимо в оливковій олії, додаємо шафран. Потім солимо, додаємо прянощі, листочки розмарину і мигдаль з чорносливом. Обсмажуємо хвилин 5. Остуджуємо.

Викладаємо начинку на м'ясо, м'ясу знову надаємо форму ноги, фіксуємо мотузкою або шпажками. Зверху акуратно натираємо сіллю і перцем. Кладемо на змащене маслом деко, вливаємо склянку води і ставимо в розігріту духовку. Готуємо 20 хвилин при температурі в 200 градусів, потім зменшуємо вогонь до 180 градусів і готуємо ще годину.

Така святкова бараняча нога прекрасно підійде для романтичної вечері. Якщо ще не визначилися, що приготувати на День святого Валентина — Ловіть!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • коньяк на обід
  • Риба фарширована овочами
  • курячий бульен з яйцем
  • рецепт кексу з простих продуктів
  • фарширований картопля
  • простий салат з буряка
  • Я вже писала про те

Похожие рецепты :

  • Я вже писала в рецепті Пиріг з легким, що їла відварене легке просто так, але потім знайшла ще один варіант - наскільки я зрозуміла, це блюдо ...

  • Мені дуже сподобався цей простий рецепт; шинкувати капусту - справа звична, так що особливих труднощів приготування цього соління для вас не скл ...

  • Як тільки ми не готували з вами коропа! У нас був короп, фарширований грибами; короп, фарширований горіхами і гранатом; різдвяний короп в шампа ...

  • Ми вже готували з вами грибну запіканку; але, зізнатися, взимку хочеться чогось більш ситного і грунтовного - коротше, м'ясного! Тому спр ...

  • Перець, фарширований овочами Восени всі мої думки - тільки про соліннях і заготовках. До незадоволення домашніх, я весь свій вільний час присвяч ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]