Взагалі на Васильєв

Взагалі на Васильєв день, чи то пак Старий Новий рік, покладається готувати цільного поросяти; запекти його, рідного, з кашею, і радіти життю. Але я поки поросяти не подужала; зате здійснила один зі своїх улюблених рецептів — фаршировану баранячу ногу.

Строго кажучи, це не "нога", а "рука" — в сенсі, передня нога. Я не сильна в термінах і не знаю, чи є для цієї частини туші спеціальну назву — повинно бути, є. Отже, я взяла цю "ніжку-ручку", яку мій м'ясник попередньо розрубав, і надрізала уздовж, щоб вийняти всі кістки.

Вимила, щоб не залишилися дрібні кісточки. Приготувала "обмазку" — півсклянки сметани + сіль + крупнопомолотий чорний перець. Змастила мяско і зовні, і зсередини. Приготувала начинку: м'який овечий сир + петрушка + часник. Петрушку дрібно ріжемо, часник видавлюємо, все перемішуємо із сиром.

"Відкрила" ногу, поклала туди (вважайте, замість кісточки) начинку. Склала назад, намагаючись прийняти початкову форму, і скріпила дерев'яними шпажками. Поруч поклала кілька печериць — так, для інтересу.

Це виглядало приблизно так:

Поставила в духовку. Звичайно, у мене не така вже стильна кухня, і духовка не фонтан, але пеклася моя нога близько години на середньому вогні. Печериці здулися, але були смачні, чертята! Метушні не так багато, як бачите, а результат вражає. Щасливого Старого Нового року!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • дріжджове тісто на майонезі
  • печінка в духовці
  • випічка з нічого
  • ФОТО АПЕЛЬСИН
  • orex resept.ru
  • простий суп харчо

Взагалі на Васильєв

Похожие рецепты :

  • Я абсолютно неоригінальна! На цей Новий рік я зробила класичну "двійку" салатів: "оселедець під шубою" і "олів'є&q ...

  • Я вже писала про те, наскільки прекрасна може бути фарширована бараняча нога, але тепер знову повернуся до цієї теми. Той варіант - з сиром і час ...

  • Отже, відбулося! Настав новий рік. Приступаю до кулінарного звіту! Звичайно, у мене олучілось не те, що планувалося; ну вже це як завжди, я ...

  • У нас зараз яблук - валом. Я їх ні їсти, ні на повидло "уварювати" не встигаю. Тому "рию" в пошуках цікавих і простих реце ...

  • Цей простий рецепт я знайшла в журналі "Школа гастронома. Колекція рецептів ". Він мені сподобався вельми і вельми! Взагалі, останн ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]