В принципі, кожен рецепт


В принципі, кожен рецепт
В принципі, кожен рецепт, що приводиться в авторському блозі, повинен бути авторським. Мало того — він повинен бути забезпечений оргінальной авторської фотографією. Але часто, розшукуючи нові рецепти для своєї колекції, я знаходжу одне і те ж фото на багатьох ресурсах. Причин цьому багато. По-перше, якщо ви — не професійний фотограф, вам важко зробити дійсно якісні фото.

По-друге, є ще одна проблема: дуже багато страви у мене не доживають до "урочистого показу", і з'їдаються або в процесі приготування, або до того моменту, коли я встигаю розчохлив фотоапарат. Раніше я знімала і зовсім на мобільник, так що якість була, м'яко кажучи, не фонтан.

Крім того, мій блог не претендує на авторство всіх наведених рецептів; я вже точно ніколи не зможу похвалитися, що винайшла "Оселедець під шубою" або "олів'є". Цей блог — моя зошит рецептів, записна книжка, і серед її записів є і не реалізовані, так що власних фото у мене немає, а рецепт мені подобається, хочу його запам'ятати. Як поступати?

Мені дуже подобаються красиво оформлені, художні кулінарні фото — але їх роблять справжні художники в своїх фотостудіях. Копіювати чужі невмілі фото, особливо з логотипами — поганий тон. Якщо у мене немає власної фотографії страви — намагаюся розмістити відповідну по темі картинку.

Думаю, що господині інших кулінарних блогів мене зрозуміють.

Похожие рецепты :

  • Дорогі мої читачі, сьогодні я не буду вас мучити описами корисних властивостей продуктів, про які ви і так здогадуєтеся. Я хочу з вами поговори ...

  • Я абсолютно неоригінальна! На цей Новий рік я зробила класичну "двійку" салатів: "оселедець під шубою" і "олів'є&q ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Влітку часто трапляється, що від обіду залишається половина - жарко, апетит у дітей і дорослих слабкий. У нас в сім'ї, наприклад, не корист ...

  • Найчастіше мені доводилося готувати рулет з маком, який виходив дуже великим. Таким рецептом мене навчила моя бабуся, яка просто універсальний ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]