Щось давно ми не говорили

Щось давно ми не говорили про супах, а без рідкої гарячої їжі взимку ніяк не можна! Прийшло мені в голову, що треба знайти хороший і простий рецепт із субпродуктів. З яловичих субпродуктів я найбільше люблю мову; так що прошу любити і жалувати — суп з мови з цвітною капустою, суцільні вітаміни!

Нам знадобиться один яловичий язик, пара цибулин, пара зубків часнику, пара морквин, черешок селери, три картоплини, склянка білої квасолі, 200 г цвітної капусти, 2 столові ложки рослинної олії, столова ложка томат-пасти, кріп, петрушка, лавровий лист, сіль, перець горошком.

Квасоля заливаємо водою і замочуємо (бажано на ніч). Потім воду зливаємо, заливаємо нової, варимо до готовності. Паралельно варимо мова: доводимо до кипіння, знімаємо піну, кидаємо в бульйон одну цибулину і одну морквину. Варити до готовності.

Моркву, цибулю і часник почистити, нарізати, обсмажити в рослинній олії. Додати селеру, томат-пасту, гасити 2-3 хвилини.

Мова витягнути, остудити, очистити. Картопля очистити, нарізати кубиками і кинути в бульйон. Додати туди ж обсмажені овочі, квасоля, лавровий лист, перець, суцвіття цвітної капусти. Варити до готовності овочів.

Мова нарізати, розкласти по тарілках, залити супчиком, посипати нарізаною зеленню. Вуаля!

А якщо лінь возитися і готувати вдома, відвідайте хороше кафе (наприклад, кафе Марина), і в приємній кампанії зможете і поїсти, і час провести.

Похожие рецепты :

  • Хто розуміє толк в супах - це угорці! Від їх рецептів просто слинки течуть. Цей рецепт залучив мене порівняльною простотою, демократичністю і ...

  • Продовжуємо розмову про пісних супах; тема ця воістину невичерпна, тому що в кухні багатьох народів світу є подібні прості рецепти - нескладні у ...

  • Необхідні продукти: Склад: на 3-х літрову каструлю: 300 г м'яса (свинина, баранина) 0.5 склянки рису 1 велика цибулина 1 лавровий лист ...

  • Розсольник - це моя велика любов і полум'яна пристрасть! Але я зазвичай готую розсольники з курячих потрошки, тому не могла не зацікавитися ...

  • Рубець - це частина шлунка. Його перед приготуванням треба очистити жорсткою щіткою, нарізати шматками довжиною 5 см і шириною 1 см, замочити н ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]