Щось давно ми не говорили

Щось давно ми не говорили про супах, а без рідкої гарячої їжі взимку ніяк не можна! Прийшло мені в голову, що треба знайти хороший і простий рецепт із субпродуктів. З яловичих субпродуктів я найбільше люблю мову; так що прошу любити і жалувати — суп з мови з цвітною капустою, суцільні вітаміни!

Нам знадобиться один яловичий язик, пара цибулин, пара зубків часнику, пара морквин, черешок селери, три картоплини, склянка білої квасолі, 200 г цвітної капусти, 2 столові ложки рослинної олії, столова ложка томат-пасти, кріп, петрушка, лавровий лист, сіль, перець горошком.

Квасоля заливаємо водою і замочуємо (бажано на ніч). Потім воду зливаємо, заливаємо нової, варимо до готовності. Паралельно варимо мова: доводимо до кипіння, знімаємо піну, кидаємо в бульйон одну цибулину і одну морквину. Варити до готовності.

Моркву, цибулю і часник почистити, нарізати, обсмажити в рослинній олії. Додати селеру, томат-пасту, гасити 2-3 хвилини.

Мова витягнути, остудити, очистити. Картопля очистити, нарізати кубиками і кинути в бульйон. Додати туди ж обсмажені овочі, квасоля, лавровий лист, перець, суцвіття цвітної капусти. Варити до готовності овочів.

Мова нарізати, розкласти по тарілках, залити супчиком, посипати нарізаною зеленню. Вуаля!

А якщо лінь возитися і готувати вдома, відвідайте хороше кафе (наприклад, кафе Марина), і в приємній кампанії зможете і поїсти, і час провести.

Похожие рецепты :

  • Хто розуміє толк в супах - це угорці! Від їх рецептів просто слинки течуть. Цей рецепт залучив мене порівняльною простотою, демократичністю і ...

  • Продовжуємо розмову про пісних супах; тема ця воістину невичерпна, тому що в кухні багатьох народів світу є подібні прості рецепти - нескладні у ...

  • Необхідні продукти: Склад: на 3-х літрову каструлю: 300 г м'яса (свинина, баранина) 0.5 склянки рису 1 велика цибулина 1 лавровий лист ...

  • Розсольник - це моя велика любов і полум'яна пристрасть! Але я зазвичай готую розсольники з курячих потрошки, тому не могла не зацікавитися ...

  • Рубець - це частина шлунка. Його перед приготуванням треба очистити жорсткою щіткою, нарізати шматками довжиною 5 см і шириною 1 см, замочити н ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]