Чесно кажучи, я мало


Чесно кажучи, я мало
Чесно кажучи, я мало знайома з китайською кухнею; наскільки я зрозуміла, цей рецепт не претендує на "споконвічність", це щось подібне фільму за мотивами якого-небудь класичного роману. Китайська кухня дуже різноманітна, і в різних областях і провінціях розрізняється кардинально. Так що цей рецепт — просто стилізація.

У весняні дні хочеться чогось нового, яскравого; квіти оживляють наше життя. З цим питанням просто — все вирішить доставка квітів. А урізноманітнити наш весняний стіл допоможуть нові, оригінальні страви, і, як мені здається, цей рецепт підійде цілком.

Отже, нам знадобиться близько 400 г яловичих нирок, одна велика морква, один зелений солодкий болгарський перець, корінь селери, 6 грибів шиітаке, пара зубків часнику, 4 столові ложки рослинної олії, столова ложка насіння кунжуту, трохи курячого бульйону, столова ложка соєвого соусу , чайна ложка цукру і сіль.

Нирки треба розрізати на чотири частини і замочити на кілька годин у холодній воді, яку періодично міняти.

Гриби вимити, ніжки видалити, капелюшки тонко нарізати, моркву, перець, часник і корінь селери очистити, тонко нарізати.

Розігріти в глибокій сковороді олію, обсмажити овочі, додати гриби, смажити ще 4-5 хвилин. Влити бульйон, соєвий соус, всипати цукор, посолити, тушкувати 4-5 хвилин. Перекласти в миску і не прибирати на холод.

Нирки нарізати тонкими скибочками, жир видалити. Обсмажити нирки, викласти їх на теплі овочі. Насіння кунжуту обсмажити на сухій сковороді, при подачі посипати ними нирки з овочами.

Похожие рецепты :

  • Іноді хочеться побалувати себе чимось екзотичним; навіть якщо на календарі - час посту, ущемляти себе не дуже хочеться. Цей рецепт цілком відпо ...

  • Чесно кажучи, я досі їла тільки смажені кабачки і кабачкову ікру; цей рецепт з'явився для мене свого роду сюрпризом. Для його виконання на ...

  • Фрикадельки - слово якесь зневажливе, несерйозне. Зате по іспанськи вони називаються просто абсолютно отпадний: альбондігас! Почувши це магічн ...

  • Продовжуємо розмову про пісних супах, розпочатий тут. Нещодавно довелося мені в одному ресторанчику спробувати турецький суп-пюре з сочевиці; в ...

  • Щось давно ми не говорили про супах, а без рідкої гарячої їжі взимку ніяк не можна! Прийшло мені в голову, що треба знайти хороший і простий ре ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]