Рубець — це частина шлунка

Рубець — це частина шлунка. Його перед приготуванням треба очистити жорсткою щіткою, нарізати шматками довжиною 5 см і шириною 1 см, замочити на 6:00 в холодній проточній воді, або періодично міняти воду. Потім рубець кладуть у каструлю з двома літрами води, доводять до кипіння, знімають піну і варять годину.

Рубець - це частина шлунка

Тепер будемо готувати французьку запіканку з яловичого рубця!
Для цього нам знадобиться: 1 кг рубця, три морквини, три черешка селери, пара цибулин, пара зубків часнику, півкіло помідорів або томатів у своєму соку, склянку сухого білого вина, два літра м'ясного бульйону, 100 г швейцарського сиру, гірчиця, вершкове масло , гвоздика, чорний перець, лавровий лист, сіль.

Відкидаємо рубеец на друшляк. Очищаємо моркву, цибулю і часник. Моєму селера і нарізаємо всі овочі невеликими шматочками.

Розігріваємо в глибокій сковороді вершкове і рослинне масло, обсмажуємо цибулю та моркву близько шести хвилин, додаємо селеру і часник, смажимо ще хвилину. Додаємо до овочів рубець і гірчицю (дві столові ложки). Перемішуємо.

Вливаємо вино і тушкуємо овочі з рубцем, поки вино не випарується. Тепер вливаємо бульйон, доводимо до кипіння, додаємо розім'яті помідори або томати разом з соком. Готуємо на маленькому вогні під прикритої (не до кінця) кришкою близько п'яти годин. За 20 хвилин до готовності додаємо лавровий лист, перець горошком, пару бутонів гвоздики, сіль.

Поки наш рубець з овочами гаситься, відвідаємо бібліотеку! Ні-ні, для цього нам не треба виходити з дому. Сьогодні всім доступна електронна бібліотека, завдяки якій електронні версії будь-яких книг (у тому числі і кулінарних) ми можемо читати, не відволікаючись від процесу приготування улюблених страв.

Тепер викладемо весь вміст у форму, посипем натертим сиром і ставимо в духовку (200 градусів) на десять хвилин.

Похожие рецепты :

  • Хто розуміє толк в супах - це угорці! Від їх рецептів просто слинки течуть. Цей рецепт залучив мене порівняльною простотою, демократичністю і ...

  • Ось чого я не знала - так це того, що можна готувати хвости! Мізки, легені, печінка - клас, все дуже смачно (особливо печінка); із шлунками і ...

  • Нам вже знайома найпростіша вуха; але, чесно кажучи, мені завжди хотілося чогось більш грунтовного, чогось погустіше і пожирніше. Тому рецепт ю ...

  • Ми вже готували з вами грибну запіканку; але, зізнатися, взимку хочеться чогось більш ситного і грунтовного - коротше, м'ясного! Тому спр ...

  • Просто і оригінально - ось і все, що можна сказати про цей чудовий рецепті середземноморської кухні. Філе риби, креветки, рис - здорова і сма ...

Самая актуальная информация Емкости из нержавеющей стали здесь. .

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]