Я довго шукала блюдо


Я довго шукала блюдо, яке втілювало б у собі дух німецької кухні. Багато перебрала я рецептів, але жоден (як мені здавалося), не передавав його повністю. І ось, нарешті, я знайшла це диво — свинячі ніжки по-німецьки, і ділюся з вами від душі.
Нам знадобиться: пара свинячих ніжок, 5-6 мисливських ковбасок, 600 г квашеної капусти (ви вже перейнялися німецьким духом?!), Половинка качана свіжої капусти, кілька зубків часнику, одна цибулина, 400 г консервованих ошкуренних томатів, полстоловой ложки цукру, столова ложка рослинної олії, кілька лаврових листків, по чайній ложці сушеного чебреця (чебрецю) і майорану, півчайної ложки насіння кропу, 10 горошин чорного пеца, сіль, мелений чорний перець.

Я довго шукала блюдо

Готується блюдо довго! Підготовча частина займає 10 годин і сама готовка — 2 години. Цей рецепт розрахований приблизно на шість їдців, бажаючих перейнятися тевтонським настроєм.

Отже, свинячі ніжки ретельно моєму, очищаємо, щоб ні волоска не залишилося. Відварюємо в киплячій солоній воді 2:00.

Чистимо часник, дрібно нарізаємо. Витягуємо з каструлі ніжки, обсушуємо, посипаємо часником, сіллю і перцем. Накриваємо, залишаємо в холодильнику на ніч.

На наступний день цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо в маслі. Капусту шаткуємо, ковбаски нарізаємо "косими" скибочками. Змішуємо кислу і свіжу капусту з цукром, кропом, цибулею, ковбасками. Томати нарізаємо шматочками.

Глибоке деко застеляємо пергаментом. Викладаємо туди капусту з ковбасками, свинячі ніжки, томати, поливаємо соком від томатів. Посипаємо майораном, чебрецем, кладемо лавровий лист і перець горошком. Накриваємо фольгою і ставимо в духовку, прогріту до 180-190 градусів, на півтори години. За 15 хвилин до готовності фольгу знімаємо.

А якщо проникнення в тевтонський дух принесе нам зайві кілограми — не біда: є кефірна дієта, яка допоможемо нам швиденько від них позбутися!

Похожие рецепты :

  • Приголомшливий і надзвичайно смачного рецепт для пісного столу - тушкована капуста з грибами і солоним огірком, смачне і поживне блюдо для любит ...

  • На день народження чоловіка я хотіла приготувати щось рибне; взяла філе морського окуня і довго на нього Тараща ... В результаті тупо обсмажила ...

  • Я страшенно лінива, в чому не втомлююся зізнаватися. А тому люблю готувати до обіду одне блюдо, але дуже ситна, щоб воно замінювало і друге, і ...

  • Ні-ні, я не помилилася, не думайте! Не "салат з перцем", а саме що "салат в перці". Суть в тому, що цей чудовий овочевий п ...

  • Хто розуміє толк в супах - це угорці! Від їх рецептів просто слинки течуть. Цей рецепт залучив мене порівняльною простотою, демократичністю і ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Август 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]