Мені дуже подобається на


Мені дуже подобається на смак відварне легке; я його їла дрібно порізаним, посипаним гранатовими зернами — було дуже смачно. Але тепер я знайшла рецепт пирога з легким, який мене вельми і вельми вразив.

Нам знадобиться півкіло яловичого легкого, один великий баклажан, 1 цибулина, три зубки часнику, 100 г голландського сиру, петрушка, кріп, рослинно масло, 1 жовток, сіль і перець. Це все — для начинки.

Тепер тісто: 300 г борошна, 125 мл молока, 1 яйце, пара столових ложок вершкового масла і сухі дріжджі.

Розводимо дріжджі в теплому молоці, додаємо яйце, розтоплене вершкове масло, сіль. Тепер треба всипати борошно. Вимісити тісто, накрити рушником, поставити в тепло.

Займемося начинкою. Легке вимиємо, покладемо в киплячу підсолену воду, варимо близько години. Баклажан ріжемо кружальцями і обсмажуємо в рослинному маслі. Лекое остудимо, наріжемо, пропустимо через м'ясорубку. Цибулю чистимо, дрібно ріжемо, смажимо в рослинній олії, додаємо фарш з легкого, обсмажуємо все це разом, солимо, перчимо.

Часник подрібнюємо, сир натираємо на крупній тертці, зелень дрібно рубаємо, змішуємо.

Тісто ділимо на дві частини: одна побільше, інша — поменше. Ту, що побільше, розгортаємо, кладемо на деко, на шматок промасленого пергаменту. Розкладаємо в центрі баклажани, солимо. Посипаємо половиною суміші з сиру, зелені і часнику. Потім кладемо обсмажене з цибулею легке і посипаємо зверху другою половиною.

Краї тесту загинаємо, а з залишився шматка тіста робимо полосочки, кладемо зверху, скріплюємо, змащуємо жовтком. Печемо в духовці при температурі 190 градусів до 40 хвилин.

До такого пирога добре подати червоне сухе вино; але пам'ятайте, що вплив алкоголю на мозок ще до кінця не вивчено і є предметом пильної обговорення. Тому, на всяк випадок, краще тримати себе в розумних рамках і пам'ятати про те, що, як не крути, алкоголь — тканинний отрута, і з ним варто бути обережним.

Похожие рецепты :

  • Вам нічого не нагадало це назва - "кальцоне"? Ну звичайно ж, "кальсони", штани ... Вже не знаю, що хотіли сказати гумористи ...

  • Я вже писала в рецепті Пиріг з легким, що їла відварене легке просто так, але потім знайшла ще один варіант - наскільки я зрозуміла, це блюдо ...

  • Гриби, шинка і сир ... Смачно, калорійно і так по-зимовому! Пиріг цей дуже ситний, і дуже підходить для холодних зимових вечорів. Для пирога н ...

  • Я завжди роблю цей пиріг на Новий рік. Вражаюче, як іноді приживаються деякі рецепти! Головне, що мене приваблює в цьому варіанті - простота п ...

  • Чудовий рецепт м'ясних пиріжків, тим більше - з тестом особливо возитися не треба, візьмемо готове. На знадобиться одна упаковка морозива л ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]