Мені дуже подобається на


Мені дуже подобається на смак відварне легке; я його їла дрібно порізаним, посипаним гранатовими зернами — було дуже смачно. Але тепер я знайшла рецепт пирога з легким, який мене вельми і вельми вразив.

Нам знадобиться півкіло яловичого легкого, один великий баклажан, 1 цибулина, три зубки часнику, 100 г голландського сиру, петрушка, кріп, рослинно масло, 1 жовток, сіль і перець. Це все — для начинки.

Тепер тісто: 300 г борошна, 125 мл молока, 1 яйце, пара столових ложок вершкового масла і сухі дріжджі.

Розводимо дріжджі в теплому молоці, додаємо яйце, розтоплене вершкове масло, сіль. Тепер треба всипати борошно. Вимісити тісто, накрити рушником, поставити в тепло.

Займемося начинкою. Легке вимиємо, покладемо в киплячу підсолену воду, варимо близько години. Баклажан ріжемо кружальцями і обсмажуємо в рослинному маслі. Лекое остудимо, наріжемо, пропустимо через м'ясорубку. Цибулю чистимо, дрібно ріжемо, смажимо в рослинній олії, додаємо фарш з легкого, обсмажуємо все це разом, солимо, перчимо.

Часник подрібнюємо, сир натираємо на крупній тертці, зелень дрібно рубаємо, змішуємо.

Тісто ділимо на дві частини: одна побільше, інша — поменше. Ту, що побільше, розгортаємо, кладемо на деко, на шматок промасленого пергаменту. Розкладаємо в центрі баклажани, солимо. Посипаємо половиною суміші з сиру, зелені і часнику. Потім кладемо обсмажене з цибулею легке і посипаємо зверху другою половиною.

Краї тесту загинаємо, а з залишився шматка тіста робимо полосочки, кладемо зверху, скріплюємо, змащуємо жовтком. Печемо в духовці при температурі 190 градусів до 40 хвилин.

До такого пирога добре подати червоне сухе вино; але пам'ятайте, що вплив алкоголю на мозок ще до кінця не вивчено і є предметом пильної обговорення. Тому, на всяк випадок, краще тримати себе в розумних рамках і пам'ятати про те, що, як не крути, алкоголь — тканинний отрута, і з ним варто бути обережним.

Похожие рецепты :

  • Вам нічого не нагадало це назва - "кальцоне"? Ну звичайно ж, "кальсони", штани ... Вже не знаю, що хотіли сказати гумористи ...

  • Я вже писала в рецепті Пиріг з легким, що їла відварене легке просто так, але потім знайшла ще один варіант - наскільки я зрозуміла, це блюдо ...

  • Гриби, шинка і сир ... Смачно, калорійно і так по-зимовому! Пиріг цей дуже ситний, і дуже підходить для холодних зимових вечорів. Для пирога н ...

  • Я завжди роблю цей пиріг на Новий рік. Вражаюче, як іноді приживаються деякі рецепти! Головне, що мене приваблює в цьому варіанті - простота п ...

  • Чудовий рецепт м'ясних пиріжків, тим більше - з тестом особливо возитися не треба, візьмемо готове. На знадобиться одна упаковка морозива л ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]