Як по-вашому — що

Як по-вашому - що


Як по-вашому — що повинна вміти ідеальна жінка? Сьогодні в ціні вміння смачно готувати! Думаю, цей постулат ні в кого не викличе нарікань чи уточнень. Але останнім часом розпещені чоловічі шлунки вже не насичуються виключно смаковий складової рецепту: їм подавай креатив, дизайн і оригінальність в оформленні.

Знайшла я один непоганий рецепт — блюдо чеської кухні, до речі. Нічого особливо складного, борщ з копченостями, але подається в цілій буханочке хліба. Думаю, що є його треба швидко, поки імпровізована "тарілка" не розм'якла.

Овочі обсмажуються на вершковому маслі. Спочатку буряк з томатом; скроплюємо її оцтом, додаємо сіль, цукор, перець, тушкуємо як слід. Окремо обсмажуються цибулю з морквою.

У киплячий підсолений бульйон кидаємо нашатковану капусту, додаємо цибулю, моркву, буряк, присолюємо за смаком, варимо до готовності, видавлюємо в каструлю зубок часнику, знімаємо з вогню.

З буханки хліба зрізаємо верхівку, виймаємо м'якуш, скроплюємо зсередини соняшниковою олією, підсушуємо в духовці. У "тарілку" кладемо нарізані копченості (копчену яловичину, копчену свинячу шийку), відвареної яловичий язик, чорнослив без кісточок. Наливаємо борщ, посипаємо нарізаною зеленню, запрвляем сметаною. Просто? Звичайно. Ситно? Ще б. Оригінально? Без питань!

Похожие рецепты :

  • Сьогодні ми будемо готувати смачний супчик з грінками з індички. Куркою-то нас вже не здивуєш, чи не так? М'ясо індички - смачне і корисне ...

  • Паски-пасками, але пасхальна трапеза в кожному будинку будується у відповідності з власними традиціями. У нас обов'язковою стравою на Вели ...

  • Хто розуміє толк в супах - це угорці! Від їх рецептів просто слинки течуть. Цей рецепт залучив мене порівняльною простотою, демократичністю і ...

  • Моя бабуся чомусь називала курячі шлунки "пупочки". Чоловік обожнює їх є просто відварними, але мені завжди здавалося, що "пупоч ...

  • Можете мене привітати: на моїй кухні з'явилася обновка - тостер від Електролюкс, красивий, чорний і блискучий. Чоловік і діти щосили балуют ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]