Я не назву цей рецепт

Я не назву цей рецепт простим; втім. з будь пасхальною випічкою доводиться возитися, але це метушня приємна і радісна. До того ж, випічка на Великдень — Це все одно що салати на Новий рік: багато, але один раз за 365 днів.

Я не назву цей рецепт

Для цих оригінальних великодніх булочок (12 штук) нам знадобиться 350 мл молока, 80 г маргарину, 2 яйця, сухі дріжджі, 150 г суміші сухофруктів, дві склянки борошна, спеції (кориця, мускатний горіх, імбир, гвоздика), 2 столові ложки цукру . щіпка солі. Для сиропу: 4 столові ложки молока, 2 столові ложки цукру.

Просіваємо борошно в миску, додаємо м'які шматочки маргарину, втираємо його в борошно. Додаємо дріжджі, спеції, цукор, сіль. Окремо збиваємо яйця з молоком. Вливаємо яєчно-молочну суміш у борошно, месім тісто, накриваємо, ставимо в тепле місце.

Коли тісто підійде, ділимо його на 12 шматочків. Руками розминаємо їх, формуючи круглі коржики. На кожну кладемо порцію сухофруктів, спочатку звертаємо в рулетик, а потім з'єднуємо кінці — виходить кругла булочка.

Викладаємо булочки на деко, вистелений промасленим пергаментом. Тупою стороною ножа робимо на них хрестоподібні надрізи. Накриваємо булочки і готуємо рідкувате тісто — змішуємо борошно з 6 столовими ложками води до однорідної консистенції. Поглиблення від надрізу заповнюємо цим тестом (легше за допомогою кондитерського мішка). Якщо лінь возитися, можна ці хрестики викласти сухофруктами — але щоб краще трималися, доведеться спочатку змастити жовтком.

Випікати булочки при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Готуємо сироп: молоко кип'ятимо з цукром і проварюємо хвилину. коли булочки подостинут, змащуємо сиропом. Звичайно, такі булочки можна готувати і не на свято; спечемо і покличемо подруг на жіночі посиденьки: обговорюємо останні новини і просто пліткують за чашкою кави.

Похожие рецепты :

  • Пропоную вашій увазі смачні булочки «плюшки». Вони готуються дуже легко, і я думаю, що ви залишитеся ними дуже задоволені! Докладні рецепти ...

  • Звичайно, я не назву цей рецепт елементарним, але і особливою складністю він не відрізняється. Головне - що він дуже актуальне, адже саме зараз ...

  • Дріжджове тісто - нескінченне джерело натхнення для господинь, навіть самих-самих ледачих. Домашній хліб, пироги, пиріжки, булочки - рецепти см ...

  • Смачні здобні булочки, приготовані на дріжджах, молоці та сметані, виходять ніжними і смачними, а якщо притрусити їх шоколадної солодкої крихтою ...

  • Сьогодні ми з вами будемо вчитися готувати віденське тісто. На відміну від кулічного, воно підходить тільки два рази (і ще раз - у формі), вима ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]