Випічка на паску — справа


Випічка на паску — Справа свята в самому прямому, а не переносному сенсі цього слова. Ніколи вона не буває такою пишною та ароматної, як в Світле Воскресіння. Паски, вінки і коси з дріжджового тіста — головна прикраса святкового столу.

Для приготування солодкої "коси" нам знадобиться півкіло борошна, 30 г дріжджів, 50 г цукрового піску, 250 мл молока, 100 г топленого масла, 1 яйце, 1 щіпка солі, 1 яєчний жовток, посипання.

Випічка на паску - справа

Борошно просіваємо в миску, робимо в центрі поглиблення. Дріжджі кришимо, змішуємо з чайною ложкою цукрового піску, теплим молоком, вливаємо в поглиблення в муці, накриваємо рушником, залишаємо на 15 хвилин.

Додати всі залишилися продукти, замісити тісто, накрити, поставити на 20 хвилин. Потім обмять тісто, розділити на частини, сплести косу, покласти на вистелений папером для випікання деко, залишити на 15 хвилин.

Змастити тісто яєчним жовтком, посипати крупнокрісталліческіх цукром або кулінарної посипкою.

Для кожної господині її кухонне начиння — справа свята. Знайти якісні каструлі в Єкатеринбурзі не так важко, треба тільки знати, де шукати!

Похожие рецепты :

  • Цей чудовий і традиційний рецепт пасок я використовую досить давно, що й вам раджу. Зверніть увагу, що зі спецій використовується тільки ваніль ...

  • Рецепт - просто розкішний, смак, запах цієї чудесної великодньої випічки просто правіше всяких похвал! А головне - такий вінок може стати най ...

  • Пісна випічка - справа водночас і просте, і складне. Просте - тому що всі інгрідієнти прості, пісні, недорогі; складне - тому що доведеться пов ...

  • Цей рецепт, при всій своїй вишуканості, неважкий в приготуванні. Випічка на Великдень необов'язково повинна бути солодкою; ми можемо блиснут ...

  • Я не назву цей рецепт простим; втім. з будь пасхальною випічкою доводиться возитися, але це метушня приємна і радісна. До того ж, випічка на В ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]