Ні-ні, я не помилилася


Ні-ні, я не помилилася, не думайте! Не "салат з перцем", а саме що "салат в перці". Суть в тому, що цей чудовий овочевий пісний салат подається в половинках болгарського перцю — і з'їдається, так би мовити, разом з цими "тарілочками".

Для цього оригінального блюда нам знадобиться 300 г білокачанної капусти, 2 стручки солодкого перцю, два зубки часнику, одна червона цибулина, пара помідорін, зелень петрушки, 50 г волоських горіхів, дрібка цукру, чайна ложка гірчиці, сіль, рослинне масло, мелений чорний перець .

Капусту шаткуємо, перетираємо з сіллю. Великий солодкий перець (жовтий або червоний) ріжемо на половинки, чистимо від насіння. Часник чистимо, видавлюємо, цибулю ріжемо півкільцями, помідори — скибочками.

Зелень моєму, дрібно нарізаємо. капусту з'єднуємо з часником, цибулею, помідорами та зеленню.

Готуємо соус: горіхи подрібнюємо (бажано — в блендері), змішуємо з гірчицею, цукром, олією. Додаємо в салат, перемішуємо. Наповнюємо половинки перцю.

Такий чудовий салат особливо оцінять діти. Іноді так важко нагодувати маленького капризулі! Але деколи достатньо оригінального підходу до оформлення страв, щоб пробудити згаслий апетит. Звичайно, можна і "підкупити" малюка: пообіцяти йому віртуальну прогулянку в дитячий інтернет магазин, де можна купити будь-які іграшки, на самий примхливий смак. Така "прогулянка" може бути цікава і мамам — адже одними іграшками асортимент дитячих магазинів не вичерпується.

Ні-ні, я не помилилася

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату "Святковий з індички ": 300-р Індички. 150-р Солодкого (болгарського) перцю. 150-р Яблук. 150- ...

  • Як говорив великий ненажера Карлсон - продовжуємо розмову! А саме - розмова про весняні салатах із свіжої зелені, розпочатий вчора. На зеленом ...

  • Продукти для приготування салату "Бринза в перці ": Третій Солодких (болгарських) перцю. 100-р Бринзи. 2-а Помідора. Третій Ліс ...

  • Продукти для приготування салату "Різдвяний сюрприз": 2-а Зелених лука. 0,5 ст. Журавлина. 0,5 ч.л. Шавлії (сухого, здрібненог ...

  • Продукти для приготування  салату "Грибний по-єреванський": 200-г печериць. 30-г шпику. 250-р Солодкого болгарського перцю. 100 ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]