Цей рецепт, при всій


Цей рецепт, при всій своїй вишуканості, неважкий в приготуванні. Випічка на Великдень необов'язково повинна бути солодкою; ми можемо блиснути перед гостями, що зайшли похрістосоваться, великоднім столом, на якому навіть хліб буде особливим і спеціально приготованим до свята.

Якщо брати розрахунок на одну прямокутну форму довжиною 25 см, то нам знадобиться полкубіка свіжих дріжджів, пів чайної ложки цукрового піску, 400 г борошна, 200 мл молока, 50 г топленого масла, 1 чайна ложка солі, один жовток, один пучок змішаної свіжої зелені.

Молоко підігріваємо, розчиняємо в ньому дріжджі і цукор, додаємо борошно, сіль, топлене масло, змішуємо міксером, поки тісто не стане еластичним. Накриваємо його рушником і ставимо в тепло на годину.

Цей рецепт, при всій

Зелень вимити, обов'язково підсушити, добре подрібнити. Форму змастити маслом, посипати борошном. Від тесту відокремити маленьку частину — десь з персик. Решту тіста змішати з зеленню. Залишилося тісто розкачати, вирізати формочками фігурки для прикраси.

Тісто із зеленню покласти у форму, поверхню змастити жовтком, прикрасити фігурками з тіста, які теж змастити. Залишити підходити ще на півгодини. У нагріту до 200 градусів духовку, випікати 45 хвилин.

Домашній хліб — це наше життя і наше здоров'я!

Похожие рецепты :

  • Цей чудовий і традиційний рецепт пасок я використовую досить давно, що й вам раджу. Зверніть увагу, що зі спецій використовується тільки ваніль ...

  • Домашній хліб завжди в пошані. Його вишуканий аромат, хрускіт і смак зводять з розуму справжніх гурманів. Але це тільки в тому випадку, коли в ...

  • Незважаючи на величезний достаток хлібобулочних виробів в магазинах, домашня випічка завжди більш смачна і бажана. Домашній хліб довше зберігає ...

  • Випічка на паску - Справа свята в самому прямому, а не переносному сенсі цього слова. Ніколи вона не буває такою пишною та ароматної, як в Світ ...

  • Домашній хліб смачний сам по собі, і з цим ніхто не сперечається. Але найголовніше - його приготування открвает справжній простір для творчості ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]