Рецепт — просто розкішний

Рецепт - просто розкішний


Рецепт — просто розкішний, смак, запах цієї чудесної великодньої випічки просто правіше всяких похвал! А головне — такий вінок може стати найкращою прикрасою пасхального столу, яке можна тільки придумати!

Для тесту нам знадобиться 375 г борошна, 25 г дріжджів, 150 мл теплого молока, 75 г цукрового піску, 1 щіпка солі, 75 г вершкового масла, 1 яйце.

Для начинки: 100 г мелених фісташок, 100 г меленого мигдалю, 1 яйце, 50 г цукрового піску, 50 мл молока, 850 г консервованих абрикосів, 100 г абрикосового повидла, 20 г рубленого мигдалю.

Борошно просіваємо в миску, робимо в середині поглиблення, кришимо туди дріжджі, заливаємо невеликою кількістю теплого молока, додаємо чайну ложку цукрового піску, присипаємо борошном.

Тепер треба додати в опару залишився молоко, цукровий пісок, сіль, яйце, м'яке вершкове масло. Замісити тісто, накрити рушником, поставити на 40 хвилин у тепло.

Готуємо начинку: мелені фісташки і мигдаль треба змішати з яйцем, цукровим піском, молоком.

Тісто обминаємо, ділимо навпіл, кожну частину розкачуємо на посипати борошном столі. Викладаємо на тісто горіхову начинку, розрівнюємо, кладемо абрикоси, згортаємо в рулет. Обидва рулету переплітаємо між собою, з'єднуємо в кільце-вінок. Кладемо на змащений маслом або вистелений папером для випікання деко і пекти 45 хвилин.

Рубаний мигдаль обсмажуємо на сковороді без жиру. Повидло нагріваємо. Змащуємо теплим повидлом, посипаємо смаженим мигдалем.

Похожие рецепты :

  • Цей чудовий і традиційний рецепт пасок я використовую досить давно, що й вам раджу. Зверніть увагу, що зі спецій використовується тільки ваніль ...

  • Один пасхальний вінок ми з вами вже "плели": це був великодній вінок з фісташками. Тепер ще один рецепт, простіше, без абрикосово-фіс ...

  • Випічка на паску - Справа свята в самому прямому, а не переносному сенсі цього слова. Ніколи вона не буває такою пишною та ароматної, як в Світ ...

  • Вам нічого не нагадало це назва - "кальцоне"? Ну звичайно ж, "кальсони", штани ... Вже не знаю, що хотіли сказати гумористи ...

  • Звичайно, я не назву цей рецепт елементарним, але і особливою складністю він не відрізняється. Головне - що він дуже актуальне, адже саме зараз ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]