Хто розуміє толк в


Хто розуміє толк в супах — це угорці! Від їх рецептів просто слинки течуть. Цей рецепт залучив мене порівняльною простотою, демократичністю і відмінним смаком, тому з радістю ділюся з вами цією знахідкою.

Може, ресторани Костроми запропонують вам щось посмачніша, але якщо немає можливості проникнути в цей храм кулінарії, будемо готувати вдома. Отже, нам знадобляться: копчені свинячі реберця, сирокопчена свиняча голяшка, яловичина, смалець, стакан білої квасолі, пара картоплин, пара морквин, одна цибулина, один червоний солодкий перець, чотири зубки часнику, мелена паприка, лавровий лист, сіль, перець, томатна паста.

Квасоля треба замочити заздалегідь — на ніч, до прикладу, щоб вона 6-8 годин постояла, Помоклі. Голяшку відварюємо, піну знімаємо, солимо, голяшку витягуємо, Остуджуємо, зрізаємо з неї м'ясо. У бульйон додаємо нарізану шматочками яловичину, квасоля і варимо, знімаючи піну. Варимо близько години.

Овочі чистимо, нарізаємо кубиками. Розігріємо в сотейнику смалець, спочатку обсмажити цибулю, потім додамо паприку. Вливаємо ополоник бульйону, додаємо моркву і солодкий перець, тушкуємо хвилин 5-6. Додаємо томатну пасту, тушкуємо ще хвилин п'ять. Додаємо всю цю засмажку в каструлю з бульйоном.

Реберця поділяємо, додаємо в суп, варимо хвилин 10. Тепер прийшла черга картоплі та лаврового листа з перцем. Варимо до готовності, видавлюємо часник, додаємо, знімаємо з плити, і нехай настоюється хвилин 20 під закритою кришкою.

Похожие рецепты :

  • Цей чудовий суп з хитромудрою назвою мене просто приголомшив - смачно, ситно, корисно; коротше кажучи, гаряче рекомендую до вживання! Для приго ...

  • Щось давно ми не говорили про супах, а без рідкої гарячої їжі взимку ніяк не можна! Прийшло мені в голову, що треба знайти хороший і простий ре ...

  • Нам вже знайома найпростіша вуха; але, чесно кажучи, мені завжди хотілося чогось більш грунтовного, чогось погустіше і пожирніше. Тому рецепт ю ...

  • Сьогодні ми будемо готувати смачний супчик з грінками з індички. Куркою-то нас вже не здивуєш, чи не так? М'ясо індички - смачне і корисне ...

  • Давненько ми з вами ріденькі не їли! Представляю вам чудовий і дуже корисний рецепт з найдемократичніших продуктів. Рекомендується для всіх пі ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]