Хто розуміє толк в


Хто розуміє толк в супах — це угорці! Від їх рецептів просто слинки течуть. Цей рецепт залучив мене порівняльною простотою, демократичністю і відмінним смаком, тому з радістю ділюся з вами цією знахідкою.

Може, ресторани Костроми запропонують вам щось посмачніша, але якщо немає можливості проникнути в цей храм кулінарії, будемо готувати вдома. Отже, нам знадобляться: копчені свинячі реберця, сирокопчена свиняча голяшка, яловичина, смалець, стакан білої квасолі, пара картоплин, пара морквин, одна цибулина, один червоний солодкий перець, чотири зубки часнику, мелена паприка, лавровий лист, сіль, перець, томатна паста.

Квасоля треба замочити заздалегідь — на ніч, до прикладу, щоб вона 6-8 годин постояла, Помоклі. Голяшку відварюємо, піну знімаємо, солимо, голяшку витягуємо, Остуджуємо, зрізаємо з неї м'ясо. У бульйон додаємо нарізану шматочками яловичину, квасоля і варимо, знімаючи піну. Варимо близько години.

Овочі чистимо, нарізаємо кубиками. Розігріємо в сотейнику смалець, спочатку обсмажити цибулю, потім додамо паприку. Вливаємо ополоник бульйону, додаємо моркву і солодкий перець, тушкуємо хвилин 5-6. Додаємо томатну пасту, тушкуємо ще хвилин п'ять. Додаємо всю цю засмажку в каструлю з бульйоном.

Реберця поділяємо, додаємо в суп, варимо хвилин 10. Тепер прийшла черга картоплі та лаврового листа з перцем. Варимо до готовності, видавлюємо часник, додаємо, знімаємо з плити, і нехай настоюється хвилин 20 під закритою кришкою.

Похожие рецепты :

  • Цей чудовий суп з хитромудрою назвою мене просто приголомшив - смачно, ситно, корисно; коротше кажучи, гаряче рекомендую до вживання! Для приго ...

  • Щось давно ми не говорили про супах, а без рідкої гарячої їжі взимку ніяк не можна! Прийшло мені в голову, що треба знайти хороший і простий ре ...

  • Нам вже знайома найпростіша вуха; але, чесно кажучи, мені завжди хотілося чогось більш грунтовного, чогось погустіше і пожирніше. Тому рецепт ю ...

  • Сьогодні ми будемо готувати смачний супчик з грінками з індички. Куркою-то нас вже не здивуєш, чи не так? М'ясо індички - смачне і корисне ...

  • Давненько ми з вами ріденькі не їли! Представляю вам чудовий і дуже корисний рецепт з найдемократичніших продуктів. Рекомендується для всіх пі ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]