Тісто звичайне, мука


Тісто звичайне, борошно, вода, сіль, яйце; можна додати столову ложку сметани. Начинка — мяско навпіл яловичина і баранина, пропущена через м'ясорубку з цибулькою, дрібно порізана зелень — киндза, кріп і сушена м'ята.

Спочатку тонко розгортаємо тісто. Потім ріжемо його вздовж і впоперек гострим ножем, щоб вийшли квадрати 2х2 см (для початку спробуйте побільше, 3х3, щоб призвичаїтися … Але у справжніх майстринь вони ще менше!)

Тепер викладаємо понемножечку фаршу в центр кожного квадратика.

А тепер загортаємо! Спочатку з'єднаємо протилежні кути, щоб вийшов трикутник, потім згортаємо наш треуголнік в "вушко".

Кидаємо наші "вушка" в киплячу підсолену воду. Якщо м'ясо нежирне, додамо столову ложку топленого масла. Додаємо лавровий лист, кілька горошин чорного перца.Прі подачі на стіл посипаємо сушеної м'ятою і свіжою зеленню. Їмо з бульйоном! У кожну тарілку додаємо (за бажанням) столову ложку гострої заправки, яку треба приготувати заздалегідь: у винний оцет видавлюємо часник і наполягаємо мінімум 2-3 години! Через поєднання тесту і оцту це блюдо працює краще парацетамола.Прошібает краще, ніж від малинового варення.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • салат з маринованих кальмарів
  • оригінальні салати новий рік
  • салати на новий рік
  • новорічні салати з мовою
  • салати за 5 хвилин
  • новорічний салат 2011
  • Клієнт для коментарів WordPress

Тісто звичайне, мука

Похожие рецепты :

  • Білий пшеничний: 450 мл води 2 ч. л. солі 2 ст. л. соняшникової олії 1,5 ст. л. цукру 700 грам пшеничного борошна 1 ч.л. сухих дріжд ...

  • Для оцту слід використовувати хороші повністю дозрілі яблука пізніх солодких сортів. Вичавіть сік з яблук і процідіть його. Перелийте сік, що ...

  • Тепла вода - 250мл. Тепле молоко - 50мл. Дріжджі сухі - 5-6гр. Сіль Цукор - 1,5 ст.лож. Борошно для соусу: часник - 6-7 зубч. Олія рослинна - ...

  • печериці 1 солодкий зелений перець 1 яблуко пучок петрушки 200 г цвітної капусти 70 г консервованої червоної квасолі 2 варених яйця 1 ч. л. лимон ...

  • Для тіста: 3 курячі яйця; 1 склянка борошна; 1/3 склянки крохмалю; 1/2 склянки сметани або кефіру; 1/2 склянки майонезу; 1/2 чайні ложки соди; 1 ч ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Апрель 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]