Вам нічого не нагадало

Вам нічого не нагадало це назва — "кальцоне"? Ну звичайно ж, "кальсони", штани … Вже не знаю, що хотіли сказати гумористи-італійці, називаючи таким чином закриту піцу, але факт залишається фактом.

Для приготування цієї піци нам знадобиться дві склянки борошна, 3 \ 4 склянки молока, столова ложка цукрового піску, чайна ложка сухих дріжджів, три столові ложки рослинної олії, дрібка солі і один жовток.

Молоко підігріваємо, розводимо в ньому дріжджі, саахарний пісок, ставимо опару підходити 20 хвилин. У борошно додати сіль, оливкова олія, опару, замісити тісто, накрити, поставити в тепло на півтори-дві години.

Тепер готуємо начинку. Для начинки нам знадобиться 400 г змішаного м'ясного фаршу (свинина-яловичина), 400 г консервованих або свіжих очищених томатів, цибулина, зубок часнику, 125 г сиру типу Моцарелла, рослинна олія, зелень базиліка, спеції за смаком.

Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо, обсмажуємо в маслі, додаємо фарш, обсмажуємо, додаємо томати, солимо, тушкуємо 6-7 хвилин разом. Сир ріжемо шматочками, зелень подрібнюємо.

Тісто розгортаємо в коло, на одну половинку кладемо начинку, зверху — шматки моцарели, посипаємо зеленню, спеціями, сухими травами. Накриваємо начинку другою половиною розкачане тісто, защипувати краю, змащуємо жовтком, кладемо на деко, змащене маслом, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і печемо близько 10 хвилин.

Дуже цікаво порівняти національні страви різних країн; та після піци можна спробувати осетинські пироги, оскільки зараз є можливість скористатися такою послугою, як доставка осетинських пирогів на будинок. Оригінальний та вишуканий смак пирогів нікого не залишає байдужим, так що —

Похожие рецепты :

  • Мені дуже подобається на смак відварне легке; я його їла дрібно порізаним, посипаним гранатовими зернами - було дуже смачно. Але тепер я знайшл ...

  • Рецепт - просто розкішний, смак, запах цієї чудесної великодньої випічки просто правіше всяких похвал! А головне - такий вінок може стати най ...

  • Піца з морепродуктами - Це справжні ласощі. В принципі, я люблю піцу практично у всіх варіантах, але поєднання смаку креветок і сиру чіпає особ ...

  • Цей чудовий і традиційний рецепт пасок я використовую досить давно, що й вам раджу. Зверніть увагу, що зі спецій використовується тільки ваніль ...

  • Домашній хліб смачний сам по собі, і з цим ніхто не сперечається. Але найголовніше - його приготування открвает справжній простір для творчості ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]