Домашній хліб смачний

Домашній хліб смачний сам по собі, і з цим ніхто не сперечається. Але найголовніше — його приготування открвает справжній простір для творчості, і ми з вами переконаємося в цьому на прикладі цього чудового і нескладного рецепта.

Нам знадобиться півкіло борошна, чайна ложка сухих дріжджів, 100 г мигдалю, півлітра молока, 100 г вершкового масла, два яйця, щіпка цукру, дрібка солі.

Мигдаль обсмажуємо на сухій сковороді, очищаємо від шкірки, Остуджуємо, перемелює. Вливаємо в каструлю 450 мл молока, всипаємо туди мигдаль, варимо, розмішуючи, близько 15 хвилин. Знімаємо з вогню, остуджують, пару раз розмішуючи, поки остигає. У молоці, що залишилося розводимо дріжджі, всипаємо їх в мінальної молоко.

Борошно (половину) акуратно всипаємо в молоко, розмішуючи. Додаємо топлене масло. Збиваємо яйця з цукром і сіллю, вливаємо в тісто, розмішуючи. Додаємо борошно, що залишилося. Замішуємо тісто. Кладемо в каструлю, залишаємо в теплому місці на 2:00.

Беремо дві форми для випічки (20х10см), розкладаємо в них тісто. Накриваємо рушником, залишаємо в теплі на півтори години. Потім змащуємо топленим маслом і ставимо в гарячу духовку приблизно на півгодини.

Мигдаль надає цьому хлібу дуже тонкий, воістину італійський смак, який оцінять жінки, любляче все красиве і надійне — таке, як італійська жіноче взуття, що є символом якості і моди.

Похожие рецепты :

  • Домашній хліб завжди в пошані. Його вишуканий аромат, хрускіт і смак зводять з розуму справжніх гурманів. Але це тільки в тому випадку, коли в ...

  • Цей рецепт, при всій своїй вишуканості, неважкий в приготуванні. Випічка на Великдень необов'язково повинна бути солодкою; ми можемо блиснут ...

  • Горіхові пряники - справжня ароматна різдвяна випічка! Мед, горіхи, прянощі - воістину чарівне поєднання смаків і ароматів, що повертає нас у д ...

  • Один пасхальний вінок ми з вами вже "плели": це був великодній вінок з фісташками. Тепер ще один рецепт, простіше, без абрикосово-фіс ...

  • У нашій сім'ї дуже люблять житній хліб з солодкуватим присмаком і кмином чи родзинками. Але купити такий в магазинах чомусь вдається не зав ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]