Звичайно, я не назву


Звичайно, я не назву цей рецепт елементарним, але і особливою складністю він не відрізняється. Головне — що він дуже актуальне, адже саме зараз в нашому розпорядженні безліч прекрасних ягід і фруктів.

Нам знадобиться: 210 г борошна, 140 г вершкового масла, три яйця, 300 г цукру, дрібка солі, п'ять столових ложок меленого мигдалю, три білка. цукрова пудра, півкіло червоної смородини. Замість смородини можна взяти будь-які свіжі або консервовані ягоди і фрукти — наприклад, консервовані персики, а мигдаль можна замінити горіхами.

Борошно просіваємо на дошку, робимо поглиблення, кладемо в нього вершкове масло, яйце, чотири столові ложки цукру, дрібку солі. Рубаємо все широким ножем в крихту, потім месім тісто, формуємо кулю, загортаємо в харчову плівку, кладемо в холодильник.

Нагріваємо духовку до 180 градусів, форму змащуємо маслом. Смородину миємо, чистимо. Посипаємо ягоди двома столовими ложками цукру. Цукор, що залишився збиваємо з двома яйцями, додаємо мигдаль. Білки збиваємо в піну і з'єднуємо з ягодами і яєчно-мигдальною масою.

Виймаємо тісто, розкочують, викладаємо у форму, оформляємо бортики, в середину викладаємо ягідно-мигдально-білкову масу. Випікати 35-40 хвилин. Вийняти, дати охолонути, посипати цукровою пудрою.

Похожие рецепты :

  • Для тих, хто не знає: Ітон - це такий маленький англійський містечко з дуже великим коледжем, який був заснований аж в 1440 році. В цьому колед ...

  • Я не назву цей рецепт простим; втім. з будь пасхальною випічкою доводиться возитися, але це метушня приємна і радісна. До того ж, випічка на В ...

  • Горіхові пряники - справжня ароматна різдвяна випічка! Мед, горіхи, прянощі - воістину чарівне поєднання смаків і ароматів, що повертає нас у д ...

  • Інгредієнти для сирної запіканки з персиками: 4 яйця, 170 г цукру, 450 г сиру, 170 мл вершків 15%, 120 г вершкового масла, 1 баночка консерво ...

  • Великодні зайці - це, звичайно, європейська традиція. Але останнім часом цей символ родючості проникає і в наш кулінарний декор. Єдине, що нам ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]