Ну, влітку завжди тягне


Ну, влітку завжди тягне на екзотику, на півдня! І мене потягнуло на іспанську кухню. Здавалося б — курка і курка, що нового можна приготувати? Виявляється, дуже навіть можна! Пропоную вам чудовий рецепт пікантного рагу з куркою.

На одну курочку вагою близько кілограма нам знадобиться по одному стручку червоного, жовтого і зеленого болгарського перцю, одна цибулина, два зубки часнику, чотири помідори, сіль, мелений червоний перець, рослинне масло, розмарин, чебрець, базилік, 150 мл білого вина, 50 г оливок без кісточок.

Стучки перцю миємо, чистимо від насіння, крупно нарізаємо. Цибулю і часник чистимо, дрібно ріжемо. Помідори обдати окропом і чистимо шкірочку, дрібно ріжемо. Якщо зелень свіжа — моєму і крупно ріжемо. Сушену додаємо в процесі готування.

Курку миємо, нарізаємо, натираємо сіллю, Обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого кольору. В іншій сковорідці обсмажуємо цибулю, часник, перець, зелень приблизно три хвилини. Додаємо вино, помідори, оливки. Викладаємо зверху обсмажену курку і ставимо в духовку на 45 хвилин.

Вийняти з духовки, злегка присолити, посипати перцем, прикрасити свіжим базиліком.

Їжте і бережіть своє здоров'я, а якщо, не дай Бог, щось трапиться, то вам допоможе сумамед — антибіотик нового покоління (врахуйте — відпускається тільки за рецептом!).

Похожие рецепты :

  • Пряне овочеве рагу - досить ситне блюдо, а велика кількість інгридієнтів робить його смак просто незабутнім! рекомендую всім любителям овочевих ...

  • Дуже непоганий рецепт пісного супу, не обділений вітамінами, гостренький і пряний. Такий супчик розжене кров і позбавить від весняної депресії ...

  • Ми вже готували з вами грибну запіканку; але, зізнатися, взимку хочеться чогось більш ситного і грунтовного - коротше, м'ясного! Тому спр ...

  • Ось чого я не знала - так це того, що можна готувати хвости! Мізки, легені, печінка - клас, все дуже смачно (особливо печінка); із шлунками і ...

  • У кожної (навіть самої ледачою!) Господині є мільйон власних таємних рецептів приготування курки. Але я хочу зупинитися виключно на святковому ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]