Скажу відразу — від цього


Скажу відразу — від цього рецепта я відразу прийшла в справжнє захоплення — думаю, ви зрозумієте, чому! Для приготування цього розкішного пирога нам знадобиться готове листкове тісто (400 г), а це означає, що особливої метушні не передбачається (постійні читачі знають мою постійну боротьбу з двома смертними гріхами — обжерливістю і лінню).

Отже, крім готового тіста, потрібно буде 150 г грибів (в ідеалі — лісових, зібраних власноруч), 200 г копченого бекону, 100 мл сметани, трохи петрушки і 7 яєць (від одного з них візьмемо тільки жовток).

Гриби почистити, помити, крупно нарізати. Бекон нарізати невеликими шматочками і обсмажити на сухій сковороді так. щоб хрустів злегка (чи то пак до стану ніжних шкварок).

Шкварки перекладаємо в миску; на витопленому салі 10 хвилин обсмажуємо гриби. Знімаємо з вогню, даємо охолонути.

Тісто розгортаємо в прямокутник, викладаємо на деко, змащене маслом. Відступивши від країв приблизно 3 см, не до самого низу надрізаємо тісто по всьому периметру. Робимо всередині отриманого в серединці маленького прямокутника насічки ножиком. Змащуємо жовтком, печемо 10 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Тепер витягуємо "заготовку" пирога, зменшуємо температуру до 160 градусів. Внутрішню частину тіста злегка приминають.

Готуємо начинку: петрушку миємо, нарізаємо. Шість яєць і сметану збиваємо в однорідну масу, додаємо гриби, шкварки, петрушку.Викладиваем начинку на прим'яту серединку пирога і ставимо його в духовку ще на 15-20 хвилин. Все!

Має вийти ситно і пікантно. Може, це й не так вишукано, як салат з виноградом і горіхами, але цілком їстівне і взимку, і влітку.

Похожие рецепты :

  • Для приготування цього чудового пирога нам знадобляться: для тіста - Молоко - 500 гр. Дріжджі - 25 - 30 гр. Цукор - 1 ст. лож. Сіль - 1 ч. лож. ...

  • Гриби, шинка і сир ... Смачно, калорійно і так по-зимовому! Пиріг цей дуже ситний, і дуже підходить для холодних зимових вечорів. Для пирога н ...

  • Листкове тісто - штука складна, не сперечаюся. Але зараз можна купити готове листкове тісто, і це здорово полегшує нам задачу! Як згадаю, скіл ...

  • Ми вже готували з вами грибну запіканку; але, зізнатися, взимку хочеться чогось більш ситного і грунтовного - коротше, м'ясного! Тому спр ...

  • Для тіста: 3 курячі яйця; 1 склянка борошна; 1/3 склянки крохмалю; 1/2 склянки сметани або кефіру; 1/2 склянки майонезу; 1/2 чайні ложки соди; 1 ч ...

http://casino-otzovik.com/ казино GMSlots играть онлайн Обзор онлайн казино GMSlots. .

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]