Я завжди роблю цей

Я завжди роблю цей пиріг на Новий рік. Вражаюче, як іноді приживаються деякі рецепти! Головне, що мене приваблює в цьому варіанті — простота приготування і розкішний результат.

Пиріг робиться з рубаного тесту, але на вигляд і смак нічим не відрізняється від листкового. Нам знадобиться пачка маргарину, стаканчик сметани або кефіру, одне яйце і один жовток, сіль, сода, оцет, борошно скільки візьме.

Для начинки обсмажуємо м'ясний фарш, солимо його, перчимо, додаємо спеції: імбир, каррі, що подобається.

Маргарин рубаємо, додаємо борошно, сметану (кефір), одне яйце, соду, гашене оцтом, сіль, продовжуємо рубати, потім ще борошно і замішуємо тісто. Воно повинно відставати від рук, і бути досить крутим, щоб його можна було розкачати.

Ділимо тісто на два колобка; покриваємо плівкою, ставимо в холодильник на годинку. Витягуємо, розгортаємо одну частину. Укладаємо на покрий калькою деко. Зверху кладемо фарш, потім розгортаємо другий "колобок", накриваємо фарш шаром тесту і обов'язково ретельно защіпляем краю!

Протикаємо виделкою верхній шар тіста і змащуємо його жовтком. Відправляємо в духовку на середній вогник. Пиріг чудово піднімається, робиться пишним, ніжним. Як підрум'яниться гарненько — витягуємо, нарізаємо, укладаємо на блюдо — і вперед!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • чеські булочки
  • банан
  • курячий рулет
  • хаш
  • солодкі валентинки
  • яблучний пиріг молоко

Похожие рецепты :

  • Пиріг просто п'янкий, зуб даю (лівий очний). Взагалі пироги з м'ясом - моя велика слабкість, думаю, ви це помітили. Для його приготува ...

  • Пиріг "Зебра" якось спік мені чоловік на 8 Березня; сам пиріг був чудовий, але кухню я потім відмивала тиждень! Сподіваюся, що з вами ...

  • пиріг зі сливою Цей рецепт звалив мене наповал: обожнюю сливу в будь-якому вигляді, і мариновану, і в джемі, і "живцем", ну а в пирозі ...

  • Самий новорічний торт для мене - це "Наполеон"! Поясню, чому. По-перше, традиція. Довгі роки моя мама пекла до Нового року саме &qu ...

  • Мені дуже подобається на смак відварне легке; я його їла дрібно порізаним, посипаним гранатовими зернами - було дуже смачно. Але тепер я знайшл ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]