Ми вже готували з вами

Ми вже готували з вами


Ми вже готували з вами грибну запіканку; але, зізнатися, взимку хочеться чогось більш ситного і грунтовного — коротше, м'ясного! Тому спробуємо приготувати таку від душі запеканочку — щоб і м'ясо було, і гриби, і овочі, і зелень (якщо ви пост не тримайте, звичайно). Будемо використовувати готове листкове тісто, так що метушні не так багато, просто час займає.

Яловичина з печерицями, рецепт яловичини з шампіньйонами — пекрасное поєднання продуктів! І для нашої запеканочкі нам знадобиться плтора кілограма яловичини, 200 г шампіньйонів, пара великих помідорів, пара цибулин, чотири зубки часнику, зелень селери і петрушки, склянка червоного сухого вина, чебрець (чебрець), три столові ложки борошна, мелена паприка, півкіло готового листкового тіста, жовток, рослинне масло, сіль і перець.

М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо кубиками. Борошно збиваємо з сіллю, перцем і паприкою, м'ясо обвалюють у цій паніровці. Цибулю і часник чистимо, луки і помідори ріжемо кубиками, часник подрібнюємо, зелень рвемо на листочки.

У форму викладаємо м'ясо, цибулю, часник, вливаємо вино і ставимо в духовку (160 градусів) на півтори години. Іноді відкриваємо, помішує.

Гриби миємо, ріжемо на пластинки, смажимо. Виймаємо форму. Додаємо в запіканку гриби, помідори, зелень, перемішуємо. Тісто розгортаємо, закриваємо їм форму, краї підрівнюємо, в центрі робимо круглий отвір. Знову ставимо в духовку, додавши вогонь (180 градусів), змастивши поверхню жовтком.

Через півгодини буде готово.

Похожие рецепты :

  • Ну, влітку завжди тягне на екзотику, на півдня! І мене потягнуло на іспанську кухню. Здавалося б - курка і курка, що нового можна приготувати? ...

  • У кожної (навіть самої ледачою!) Господині є мільйон власних таємних рецептів приготування курки. Але я хочу зупинитися виключно на святковому ...

  • Рубець - це частина шлунка. Його перед приготуванням треба очистити жорсткою щіткою, нарізати шматками довжиною 5 см і шириною 1 см, замочити н ...

  • Пропоную вам ідеальне гаряче блюдо на Новий рік, яке ублажить символ наступаючого року на всі сто відсотків! Рецепт простий, але в той же час в ...

  • Гриби, шинка і сир ... Смачно, калорійно і так по-зимовому! Пиріг цей дуже ситний, і дуже підходить для холодних зимових вечорів. Для пирога н ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]