Європейська різдвяна


Європейська різдвяна випічка — справжнє диво, не втомлююся дивуватися, знаходячи все нові і нові рецепти. На цей раз пропоную вашій увазі чудовий варіант мигдалевого печива, запашного самої-самої різдвяної пряністю — корицею!

Нам знадобиться: три яєчних білка, чайна ложка лимонного соку, 300 г цукрової пудри, 400 г меленого мигдалю, чайна ложка меленої кориці і столова ложка горілки.

Білки збиваємо з лимонним соком і цукровою пудрою. Кілька ложок залишаємо для глазурі, а в решту білково-цукрову масу додаємо мигдаль, корицю і горілку. Замішуємо з цієї маси тісто, загортаємо в харчову плівку, кладемо в холодильник.

Потім посипаємо дошку цукровою пудрою і на ній розкочуємо наше мигдальне тісто; вирізаємо формочками красиві зірочки. Нагріваємо духовку до 150 градусів. Вистилає деко папером для випікання, викладаємо на неї зірки, змащуємо їх зверху глазур'ю і печемо собі хвилин 15. Печиво не повинно затвердіти, воно повинно залишатися м'яким!

Піч святкові печива і готувати щоденні обіди — звичайно, не одне і те ж. Але і те, і інше приємно робити в красивій, відремонтованій кухні. Ні для кого не секрет, що кращий обробний матеріал для кухні — плитка. Дізнайтеся Ceracasa ціни, і вони вас приємно здивують можливістю зробити свій будинок затишніше і зручніше.

З наступаючими святами!

Європейська різдвяна

Похожие рецепты :

  • Великодні зайці - це, звичайно, європейська традиція. Але останнім часом цей символ родючості проникає і в наш кулінарний декор. Єдине, що нам ...

  • Це печиво просто тане в роті, і його ніжність ні з чим не порівнянна! А для його приготування нам потрібно всього нічого: 200 грамів мигдалю, 1 ...

  • Для приготування цього чарівного печива нам з вами знадобляться такі продукти: 100 г вершкового масла (маргарину), 40 г цукрової пудри, щіпка со ...

  • Горіхові пряники - справжня ароматна різдвяна випічка! Мед, горіхи, прянощі - воістину чарівне поєднання смаків і ароматів, що повертає нас у д ...

  • Звичайно, я не назву цей рецепт елементарним, але і особливою складністю він не відрізняється. Головне - що він дуже актуальне, адже саме зараз ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]