Я недовго думала, ніж


Я недовго думала, чим здивувати в Новогоднююю ніч вибагливого Дракона! Ну поміркуйте самі — він тварина міфічна, фантастичне, неіснуюче, значить і новорічний десерт для Дракона теж повинен бути казковим … для зими! Тому пропоную вам ну просто убити Дракоша несподіваним "ходом конем" — чудовим полуничним меренговим рулетом!

Я недовго думала, ніж

Для цього незрівнянного десерту нам знадобиться чотири яєчних білка, склянка цукрового піску, чайна ложка кукурудзяного крохмалю, чайна ложка білого оцту, щіпка солі, цукрова пудра, 300 г сиру і 300 г полуниці.

Погодьтеся, що такий рулет влітку приготує кожен дурень … але от в Новий рік … За доброю полуницею доведеться побігати!

Охолоджені білки збиваємо з сіллю, поступово всипаючи цукровий пісок. Коли увійде приблизно 2 \ 3 цукру, додаємо крохмаль, оцет, потім всипаємо, все ще збиваючи, що залишився пісок.

Протвень застеляємо листком пергаменту. викладаємо збитий білок, розрівнюємо і печемо в розігрітій до 200 градусів духовочке приблизно дев'ять хвилин; потім зменшуємо вогонь і печемо ще дев'ять. Потім виймаємо, накриваємо чистеньким рушником і залишаємо, поки не охолоне.

Викладаємо на стіл аркуш пергаменту, щедро посипаємо цукровою пудрою (можна в неї додати ванільний цукор — гірше точно не буде). Тепер треба перевернути нашу випечену меренгу на пудру і відокремити пергамент.

Полуницю миємо, чистимо, обсушуємо, нарізаємо тонкими шматочками. Сир протираємо крізь сито, розподіляємо рівним шаром по меренге, викладаємо зверху скибочки полуниці, згортаємо всю цю красу в рулет, нарізаємо … і з'їдаємо до повного захоплення Дракона, запиваючи шампанським!

Думаю, що такий чудовий символ (полуниця + меренга) принесе вам в наступаючому році удачу в любовних справах, і ті, хто мріє знайти свою половину, кому набридло ловити букет нареченої на весіллях у подруг, приміряє, нарешті, білосніжне весільне плаття і фату! З наступаючим Новим роком вас, здоров'я, щастя і любові!

Похожие рецепты :

  • Для тих, хто не знає: Ітон - це такий маленький англійський містечко з дуже великим коледжем, який був заснований аж в 1440 році. В цьому колед ...

  • Якщо хочеться поїсти чогось смачненького, але часу для приготування небагато, то в якості десерту до чаю відмінно підійде цей бісквітний рулет. ...

  • Рецепт - просто розкішний, смак, запах цієї чудесної великодньої випічки просто правіше всяких похвал! А головне - такий вінок може стати най ...

  • Ось якось звикла я думати, що лазанья - це зовсім несолодка і дуже ситна закуска. У моєму розумінні вона завжди асоціюється з чимось гостреньки ...

  • Полуниця - безумовно, цариця ягід і найпотужніший афродизіак; варто тільки перегорнути рубрику "Десерти", щоб переконатися в тому, які ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]