У кожної (навіть самої ледачою


У кожної (навіть самої ледачою!) Господині є мільйон власних таємних рецептів приготування курки. Але я хочу зупинитися виключно на святковому варіанті; Новий рік на носі, а я ще не вибрала головне гаряче блюдо! Ми вже обговорювали курку в маринаді, а тепер поговоримо про курочку у вині. Якщо ви теж поки не вирішили, що приготувати на Новий рік, то мотав на вус!

Для приготування цього варіанту нам знадобиться дві курочки по кілограму, 250 г цибулі, кілька зубків часнику, гілочки петрушки і чебрецю (якщо немає свіжої зелені, беремо сушену), рослинна олія, сіль, перець, 250 г шампіньйонів, біле вино, мелена паприка.

Духовку нагріваємо до 200 градусів, курку миємо, обсушуємо, часник і цибулю чистимо. Цибулька ріжемо навпіл, часник — на скибочки. Укладаємо цибулю, часник і зелень у форму для запікання. Гриби миємо, великі ріжемо навпіл, укладаємо на цибулю. Поливаємо рослинною олією.

У кожної (навіть самої ледачою

Курку натираємо сіллю і перцем, рослинним маслом, укладаємо на овочі. Вливаємо вино, запікаємо приблизно годину, поливаючи соком. Паприку змішуємо з рослинною олією, за 10 хвилин до готовності змащуємо цією сумішшю курочок.

До речі, якщо хочете домогтися освіти ідеальною, розкішної скоринки — змастіть курочок увареним гранатовим соком (нар-шараб, продається в пляшках). Абсолютно обладнаний результат!

Похожие рецепты :

  • Ну, влітку завжди тягне на екзотику, на півдня! І мене потягнуло на іспанську кухню. Здавалося б - курка і курка, що нового можна приготувати? ...

  • Курка - птах універсальна. Як казала моя мама, "і в бенкет, і в світ, і в добрі люди". Вона хороша і на повсякденному столі, і на ...

  • Ми вже готували з вами грибну запіканку; але, зізнатися, взимку хочеться чогось більш ситного і грунтовного - коротше, м'ясного! Тому спр ...

  • Пропоную вам ідеальне гаряче блюдо на Новий рік, яке ублажить символ наступаючого року на всі сто відсотків! Рецепт простий, але в той же час в ...

  • Приготувати курку по-арабськи зможе кожен охочий, але починати процес готування краще з вечора, даючи м'ясу за ніч гарненько замаринувати. ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]