Італійці розуміють толк


Італійці розуміють толк в тесті — вже це ні в кого не викликає сумнівів. Піца і макаронні вироби — їх неперевершене ноу-хау, і авторські права нікому не вдається заперечити. Але й солодка випічка в італійській кухні дуже хороша, і готується не дуже складно, по силам навіть ледачим господаркам.

У пошуках підходящих різдвяних рецептів я натрапила на рецепт симпатичний кантуччіні — мигдалевих хлібців з сушеної журавлиною (це так по-різдвяно)! Втім, журавлину при бажанні можна замінити іншими сушеними ягодами. Якщо вам цей варіант доведеться не до смаку, загляньте на vkusnoe.info — там багато різних кулінарних "нямок".

Отже, для наших кантуччіні знадобиться 150 г сушеної журавлини, три яйця, три жовтки, 200 г цукру, 300 г борошна, пакетик розпушувача, 100 г меленого мигдалю і щіпка солі.

Сушену журавлину злегка товчемо в ступці або рубаємо ножем. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Два яйця і два жовтки як слід збиваємо з цукром. Додаємо в яєчно-цукрову суміш мигдаль, борошно, змішане з розпушувачем, і журавлину. Гарненько вимішуємо наше тісто.

Тепер формуємо з тесту хлібці приблизно 2 см в товщину і 5 см завширшки. Деко застеляємо пергаментом, змащуємо маслом, викладаємо хлібці. Залишилися яйця збиваємо і обмазуємо майбутні кантуччіні.

Ставимо в духовку приблизно на 20 хвилин, потім витягуємо, десять хвилин Остуджуємо. Акуратно нарізаємо на скибочки, знову кладемо на деко і підрум'янюємо в духовці ще хвилин 10. Витягуємо, Остуджуємо, подаємо на стіл як десерт до солодкого провину.

Приємних свят!

Італійці розуміють толк

Похожие рецепты :

  • Горіхові пряники - справжня ароматна різдвяна випічка! Мед, горіхи, прянощі - воістину чарівне поєднання смаків і ароматів, що повертає нас у д ...

  • Звичайно, я не назву цей рецепт елементарним, але і особливою складністю він не відрізняється. Головне - що він дуже актуальне, адже саме зараз ...

  • Пропоную вам рецепт розкішних шоколадного десерту з ягодами - від одного перерахування потрібних продуктів слинки рікою течуть! Десерт складаєт ...

  • Так, не спорю - це непросто. Але зате ТАК смачно! Результат змусить вас забути про перенесені неприємності, я гарантую. Ідея викласти цей рец ...

  • Домашній хліб смачний сам по собі, і з цим ніхто не сперечається. Але найголовніше - його приготування открвает справжній простір для творчості ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]