Я відкопали два пречудових


Я відкопала два чудових рецепта для романтичного вечора на двох, який буде вкрай доречний в День святого Валентина, свято всіх закоханих! Оригінальність, смак і очікуване вплив на "об'єкт" мене дуже зацікавили … Думаю, ви теж мимо не пройдете.

Отже, для початку — ягоди в желе з рожевого вина. Для цього десерту нам знадобиться 350 мл рожевого сухого вина, дві столові ложки цукру, 20 г желатину, 250 г полуниці, 250 г малини, 125 г лохини (зрозуміло, ягоди можна брати за своїм вибором … можна і однією полуницею обмежитися, і Смородинка додати — дивлячись що у вас є в замороженому вигляді). Тут дано кількість продуктів на 6 порцій; ну а ви вже самі думайте, на скільки людина будете готувати.

Готується цей чудовий десерт за 20 хвилин. Потрібно довести до кипіння половину вина, зняти з вогню, додати цукор, желатин, перемішати. Вимиті і обсушені ягоди розкласти по келихах. Вино, що залишилося перемішати з винно-желатинової сумішшю, розлити по келихах і поставити в холодильник — хай застигає.

Такий десерт — справжній "привіт" спекотного літа. Здається — ось-ось, і спекотні дні не за горами, і вже пора Велика Алушта відпочинок приватний сектор шукати, щоб скоріше відправитися до теплого моря!

А ми переходимо до другого десерту — желе із шампанського зі збитими вершками.

Для чотирьох порцій нам знадобиться 16 г желатину, один лимон, 600 мл червоного шампанського, дві столові ложки цукру, 150 мл вершків, пакетик ванільного цукру, чайна ложка закріплювача для вершків, рожеві або срібні блискучі кондитерські прикраси.

Желатин замочити в невеликій кількості води. Вичавити сік з лимона. Шампанське влити в каструлю, додати лимонний сік і цукор. Довести до кипіння, зняти з вогню, остудити.

Я відкопали два пречудових

Желатин віджати і додати в негарячу суміш шампанського з соком. Розлити суміш по келихах, поставити в холодильник на дві години. Вершки збити з ванільним цукром і закріплювачем. Прикрасити вершками желе, посипати кондитерськими "бусинами" і блискітками.

Похожие рецепты :

  • Пропоную вам чудовий десерт на всі пори року: желе з кефіру з варенням! До речі, якщо використовувати полуничне варення-п'ятихвилинку, він ...

  • Ось якось звикла я думати, що лазанья - це зовсім несолодка і дуже ситна закуска. У моєму розумінні вона завжди асоціюється з чимось гостреньки ...

  • Новий рік і шампанське - близнюки брати! Перебрехали знамениту свого часу цитату з Владім Владімича Маяковського, облизня і роз'ясню рецепт ...

  • Панна Котта - вишуканий десерт, який родом з Італії, але чудово прижився і в інших країнах. Желе з вершків та ванільного цукру полюбилося багат ...

  • Панна Котта - це вершкове желе з ваніліном. Дуже смачний десерт, який до того ж швидко і легко готується. Виглядає незрівнянно, і радує око і ...

http://bio-kanalizaciya.ru/ септик тверь цена с установкой в Можайском районе. .

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]