Сьогодні ми будемо смажити

Сьогодні ми будемо смажити хек — рибку некапризну, неделікатесную і цілком доступну. Постараємося облагородити її смак за допомогою підручних засобів, і отримаємо цілком гідне блюдо, яким не соромно і перед гостями похвалитися.

Наші інгредієнти самі що ні на є робітничо-селянські: хек, сіль, перець, прованські трави, борошно. Оскільки хек — це риба, яка не вимагає чищення, перед приготуванням її досить ретельно вимити і вийняти нутрощі.

Рибу порізати на порційні шматки, посолити, поперчити, посипати прованськими травами. Якщо ви не пам'ятаєте, то натякну: це суміш трав, в яку входять розмарин, базилік, чебрець (чебрець), шавлія, м'ята перцева, чабер садовий, материнка, майоран. Можна просто взяти кожну травичку окремо, якщо є під рукою. Я от, приміром, материнку не дуже люблю і обходжуся без неї.

Тепер треба обваляти рибу в борошні і обсмажити на добре розігрітій сковороді на рослинному маслі спочатку з одного боку, а потім з іншого.

Сьогодні ми будемо смажити

Готову рибку викладаємо на блюдо — і вуаля! Гарнірувати можна відварною картоплею або гречкою — особисто я віддаю перевагу картопля, але гречка корисніше.

Якщо захочете довершити картину — приготуйте салат з грибами, і у вас вийде відмінний святковий стіл в піст — До прикладу, на Благовіщення або в вербну неділю, коли можна їсти рибу і рослинне масло.

Похожие рецепты :

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

  • Гриби гідні почесного місця на нашій кухні. Кожна страва з цим продуктом завжди виглядає привабливо, набуває незвичайний смак, і що важливо ста ...

  • Форель - риба вишукана! Її без відпо антуражу не подаси. Знайшла я тут один симпатичний рецептик - цілком святковий, хоч і з доступних продукт ...

  • Якщо ви хочете смачного і соковитого курячого м'яса, але не хочете їсти його на шкоду своєму здоров'ю, а саме, смажити на сковороді, тод ...

  • Такий м'ясної корж, приготований з фаршу, в Америці називають бургери. Бургери бувають великі й маленькі. Готують їх з м'яса яловичини ...

Информация сборные грузы из китая тут. .

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]