Любите шоколад


Любите шоколад? Тоді шоколадний бісквіт в хлібопічці саме для вас! Приготувати такий бісквіт не складе труднощів. Головний плюс рецепта полягає в тому, що його можна застосовувати як для хлібопічки, так і для духовки.

Якщо вам потрібно терміново щось приготувати з найменшими витратами, цей рецепт підійде ідеально. Приміром, посилаєте поздоровлення смс хлопцю з днем народження, і він ще не встигає відповісти, а чудовий кекс йому в подарунок вже готовий!

Інгредієнти:

Білки — 3 шт
Цукор — 200г
Сіль — 0,5 чайної ложки
Какао — 1 чайна ложка
Розпушувач — 1 чайна ложка
Борошно — 230 г

Процес приготування:

1. Відокремте білки від жовтків.

2. Білки збийте з невеликою кількістю солі.

3. Коли піна буде достатньою густий (такий, що міксер залишає за собою видимі доріжки), всипте цукор тонкою цівкою, збивайте цю масу ще кілька хвилин.

4. В окрему миску просійте борошно через сито. Додайте какао і розпушувач для тіста. Якщо у вас немає розпушувача під рукою, замініть його тим же кількістю гашеної соди.

5. З'єднайте борошно і білки разом, ніжно перемішуючи цю масу.

6. Форму для хліба змастіть олією, попередньо діставши лопатку. Вилийте туди тісто. Поставте режим випікання на 50 хвилин. Коли прозвучить сигнал про закінчення, дістаньте бісквіт, перевернувши форму. Він повинен легко «випасти» з форми. Переверніть його і накрийте рушником до повного охолодження.

7. Поки печеться бісквіт, ви можете обсмажити хліб у решти жовтках. Додайте до них 50мл води, збийте. Поріжте тонко хліб, умочіть його в яйці з двох сторін і покладіть на розпечену сковороду. Обсмажте з двох боків до золотистої скоринки. Такий хлібець можна використовувати для бутербродів або з'їсти так.

Приємного вам апетиту!

Марія Агеєва спеціально для Обід з нічого

Похожие рецепты :

  • Щоб організувати чаювання, зовсім необов'язково відправлятися в кондитерську крамницю за черговим пакетом солодощів. У домашніх умовах можн ...

  • Часто нам хочеться побалувати своїх домашніх смачною випічкою. І коли під рукою виявилися тільки яйця, цукор, борошно і яблука, можна створити ...

  • Так уже повелося - з давніх часів з весною до нас приходить свято світлого Христового Воскресіння. Торжество перемоги життя над смертю, добра н ...

  • Якщо хочеться поїсти чогось смачненького, але часу для приготування небагато, то в якості десерту до чаю відмінно підійде цей бісквітний рулет. ...

  • десерт терамісу Не знаю, згадувала я чи ні, але моя зовиця - професиональний кулінар; пече просто віртуозно. І ось на день народження своєї донь ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]