Капуста по своїй природі


Капуста по своїй природі є унікальним продуктом. Вона настільки універсальна, що може бути присутнім в нашому раціоні щодня в різному вигляді, і при цьому не набридати. За це ми її і любимо.

Капуста — прекрасний дієтичний продукт, який, як правило, рекомендується тим, хто бажає схуднути, а також тим, хто веде здоровий спосіб життя. Цей овоч часто використовують для приготування різних вітамінних салатів з додаванням інших інгредієнтів.

Чудової основою салатів є червонокачанна капуста, яка виглядає більш привабливо і незвично. Вона багата калієм, магнієм, залізом, клітковиною і білками. А ще в цьому унікальному дар природи міститься речовина, що запобігають білокрів'я — антоціан.

Ще однією особливістю цієї капусти є вміст фітонцидів, що попереджають розвиток туберкульозу. Дуже корисний сік з червоної капусти, який успішно застосовується при лікуванні різних захворювань, так як цей сік володіє чудовими очисними властивостями.

Пропоную приготувати чудовий освіжаючий салат з червоної капусти з додаванням апельсина. Його вишуканий смак сподобається навіть найдосвідченішим гурманам. У ньому присутній і кисло-солодкий смак апельсина, і гіркий смак цибулі, а пом'якшує все це сама капуста, яка поєднується як з солодкими продуктами, так і з гіркими.

Інгредієнти:
Капуста червонокачанна — близько 300-400 гр.
Апельсин — 1 шт.
Цибуля червоний кримський -? головки
Майонез для заправки салату.

Приготування:

Нашінкуем дрібно червону капусту.

Тонко наріжемо лук.

Капуста по своїй природі

Змішаємо обидва інгредієнта.

Тепер очистимо апельсин. Видалимо кісточки і грубу плівку. Наріжемо невеликими шматочками.

Додамо апельсин до капусти і цибулі.

Поллємо майонезом. Перемішаємо.

Дуже смачний салат з червоної капусти з апельсином готовий радувати вас в будь-який час року! Для різноманітності в меню можна ще спробувати найсмачнішу блинчатий пиріг, який припаде до смаку навіть самим відчайдушним прівередой.

Салат з червоної капусти з апельсином

Ольга Кікляр спеціально для Обід з нічого

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату з огірків і червоної цибулі : 4-е Свіжих огірка (середніх розмірів). 0,5 Червоної цибулини. 3 ст. л. Ол ...

  • Сочевиця - найцінніший харчовий продукт. Вона багата білком, вуглеводами, мінеральними речовинами, які легко засвоюються організмом. Крім того ...

  • Продукти для приготування салату грибного з апельсином :   250 г консервованих печериць.  250 г твердого сиру.  2-а Болгарських солодких п ...

  • Продукти для приготування салату «Китайський»: 300-г свіжих помідорів. 100-р Китайської капусти. 1-н Зубчик часнику. 300-г консервованої ...

  • Продукти для приготування салату з капусти «Закусочний»: 5-кг Капусти. 1-кг Моркви. 1-кг Лука. 1-кг Солодкого перцю. 1-н Склянка цукру. ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]